.

Stap over naar een nieuwe generatie met de Mercedes-Benz Inruilpremie

Mercedes-Benz Inruilpremie diesel

Duurzame mobiliteit staat bij Mercedes-Benz hoog in het vaandel. Om de overstap naar een beter milieu een duwtje in de rug te geven, biedt Mercedes-Benz u nu tijdelijk een financieel voordeel bij aankoop van een nieuwe auto*.

Wanneer u nu uw huidige auto, ongeacht het merk, inruilt voor een nieuwe Mercedes-Benz met een diesel-of benzinelmotor of plug-in hybrid* die voldoet aan de EU6-norm, ontvangt u een inruilpremie tot € 2.420,-. Liever een smart met benzinemotor of een smart electric drive? Dan doen we u plezier met een inruilpremie tot € 1.210,-.


Uw overstap naar een auto met minder of geen uitstoot draagt niet alleen bij aan een schonere en stillere leefomgeving zonder fijnstof, ook uw budget heeft er baat bij. Kom snel langs bij ons in de showroom voor alle details.Geďnteresseerd? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
 


* Een Mercedes-Benz met een diesel- of benzinemotor of een plug-in hybrid die voldoet aan de EU6-norm. Of een smart met benzinemotor of een smart electric drive.

1) De inruilpremie bedraagt € 2.420,- bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen met EU6 diesel- of benzinemotor of een plug-in hybrid. Als u een nieuwe smart met benzinemotor of een smart electric drive koopt, bedraagt de inruilpremie € 1.210,-. Deze inruilpremie komt boven op eventuele andere subsidies of (bonus)regelingen.

2) De restwaarde wordt berekend door een onafhankelijke instantie.

3) De marktwaarde wordt berekend door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, die uw auto van u overneemt.


Deze actie is geldig bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen met een EU6 diesel- of benzinemotor of een plug-in hybrid. Of bij aankoop van een nieuwe smart met benzinemotor of een smart electric drive in de periode van 02-08-2017 tot en met 31-12-2017, geleverd voor 31-03-2018, wanneer wordt voldaan aan de voorwaarden hierboven. Slechts 1 slooppremie en/of inruilpremie per besteld nieuw voertuig. De in te ruilen auto moet, ongeacht het merk, minstens 6 maanden voor 02-08-2017 op uw naam zijn gezet.

Gecombineerd verbruik: 2,1 - 17 l/100 km, 47,6 – 5,9 km/l. CO2-uitstoot: 48 - 397 g/km.