.

Mercedes-Benz Winterwielenacties

Mercedes-Benz Winterwielenacties

De winter neemt al langzaam zijn intrek en dat zorgt ervoor dat er maatregelen genomen moeten worden om veilig de weg op te blijven gaan. 

Bij Mercedes-Benz maken we uw auto zo veilig mogelijk. Maar weersomstandigheden hebben we niet in de hand. Daarom is er ook iets wat u zelf kunt doen om uw Mercedes-Benz nog veiliger te maken. Kies voor winterbanden van Mercedes-Benz! Deze voldoen namelijk aan onze strengste kwaliteitseisen. Daarmee gaat u veilig op weg.


Mercedes-Benz Originele Winterwielen.
Al vanaf 7 graden Celsius verliezen normale banden grip op de weg. Winterbanden verkorten uw remweg. Mercedes-Benz Originele Winterwielen zijn bovendien voorzien van originele lichtmetalen velgen die perfect passen bij het design van uw Mercedes-Benz. U ontvangt nu tot 25% korting op geselecteerde Mercedes-Benz Originele Winterwielen. Klik hier voor de Mercedes-Benz Originele Winterwielen. Staat uw model er niet bij, dan kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen. 


Heeft u al winterbanden maar nog niet gewisseld? Maak dan nu een afspraak voor een bandenwissel en ga veilig op weg.

Wielenwissel (incl. balanceren)

Bandenwissel (incl. balanceren)

Opslag (per seizoen winter/zomer)

Wielenwissel + opslag (incl. balanceren)

Bandenwissel + opslag (incl. balanceren)                                                  
€ 59,-

€ 85,-

€ 40,-

€ 100,-

€ 125,- 
 
Mercedes-Benz Originele Accessoires.
Uw auto kan in deze winter wel iets extra's gebruiken. Van bescherming tegen vuil en vocht tot extra opbergmogelijkheden voor de wintersport. Voor elke situatie hebben we het juiste accessoire, helemaal op maat voor uw Mercedes-Benz. Klik hier voor de Mercedes-Benz Originele AccessoiresGeďnteresseerd in winterwielen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 
 Aanbiedingen geldig t/m 31-03-2017. Vraag naar de voorwaarden. Prijswijzigingen voorbehouden.