.

StarDeals|Mercedes-Benz CLA


Haal alles eruit wat erin zit. De sportieve, veelzeggende Mercedes-Benz CLA is nu nóg opzienbarender, comfortabeler en veiliger. Uniek maar geen trendvolger. Bij de CLA is het beste uit twee werelden verenigd: sportiviteit en ruimte. Het nieuwe front met diamond grille is een ware blikvanger. De stijlvolle designelementen zorgen voor een VIP-interieur. De spannende daklijn leidt het oog naar de achterzijde.

Bent u diegene die altijd alles eruit haalt wat erin zit? Stap dan nu in de Mercedes-Benz CLA. Wij hebben een voorraad jong gebruikte Mercedes-Benz CLA's met weinig kilometers. Deze modellen noemen wij StarDeals. De CLA StarDeals kunnen wij met duizenden euro's voordeel aanbieden. Wij hebben daarmee altijd de scherpste aanbiedingen voor u!

Gratis ServiceContract*
Tijdelijk ontvangt u bij een StarDeal gratis reparatie en onderhoud. Zo bent u de komende jaren voorzien van gratis onderhoud en blijft uw Mercedes-Benz in topconditie. Inbegrepen bij het Servicecontract is:

  • Groot en klein onderhoud volgens het Daimler onderhoudsformulier incl. de aanvullende werkzaamheden.
  • Vervanging van slijtage onderhevige onderdelen (remschijven, remblokken)
  • Onvoorziene reparaties**

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een StarDeals Mercedes-Benz CLA? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Of kijk snel hieronder voor onze voorraad StarDeals Mercedes-Benz CLA.

 
 
 
 
 
 


*Gratis Servicecontract is excl. banden en op basis van 15.000 kilometer per jaar voor 36 maanden, te rekenen vanaf datum 1e registratie deel 1, aantal kilometers 0. Vraag naar de voorwaarden. StarDeals zijn alleen van toepassing op geselecteerde voertuigen. **Reparaties veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik en/of schade door impact van buiten de auto zijn niet inbegrepen. Indien gewenst kan er een passend voorstel gemaakt worden voor afwijkende looptijden en kilometrages. Vraag uw verkoper naar de mogelijkheden.

Voorraad StarDeals Mercedes-Benz CLA

[CONTENT]