.

Vakantie Accessoires.


De vakantietijd is weer aangebroken, reden om goed voorbereid op vakantie te gaan! Graag zetten wij twee van onze accessoires in de spotlight. Via onderstaand formulier kunt u uw voorkeur doorgeven. De desbetreffende vestiging naar uw keuze zal vervolgens z.s.m. contact met u opnemen. 

Mercedes-Benz Koelbox.

Koele drankjes, picknick of babyvoeding: De multifunctionele koelbox van Mercedes-Benz is de perfecte metgezel voor elk uitstapje. Koelt niet alleen, maar houdt ook warm: koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur, tot maximaal -2 °C. Ook met warmhoudfunctie. Stevige, sterk isolerende hardcase met stoffen bekleding, buitenvakken en gevoerde draagriem. Inhoud: 24 liter.
Van € 189,- nu tijdelijk voor € 99,- incl. btw


12V Aansluiting.

De koelbox is aan te sluiten op de 12V-aansluiting in de auto of met behulp van de afzonderlijk leverbare gelijkrichter een 220V-stopcontact.

Van € 59,95 nu voor € 29,95 incl. btw


Mercedes-Benz USB lader. 

Elegante snellader voor uw mobiele telefoon of tablet. Dankzij het intelligente 'smart charging'-principe en het grote oplaadvermogen van max. 2 x 2,4 A kan de mobiele telefoon of tablet snel en comfortabel worden opgeladen via de 12V contactdoos. Met oververhittingsbeveiliging en verlichte usb-aansluitingen voor comfort in het donker. Aansluitkabel voor telefoon/tablet niet meegeleverd.

Nu van € 29,95,- voor slechts € 19,95 incl btw.


Contactformulier.