.

Welcome Sale! Bezoek nu onze tijdelijke verkooplocatie en profiteer!


Kom naar onze tijdelijke verkooplocatie en profiteer tijdens onze Welcome Sale van daadwerkelijk uniek voordeel op een aantal geselecteerde voorraadmodellen. 


Geselecteerde modellen:
Profiteer nu van duizenden euro's voordeel op een aantal geselecteerde voorraadmodellen:

15 x A-Klasse

5 x CLA

20 x B-Klasse

3 x GLA

7 x C-Klasse

20 x smart                                   

8 x E-Klasse

Alle geselecteerde modellen zijn 100% nieuw met 0 kilometer op de teller en met duizenden euro's voordeel!

Naast de duizenden euro's voordeel geven wij u ook nog een extra interessante inruil voor uw huidige auto. Kortom, een sale die u moet bezoeken! 


Uniek

Deze aanbiedingen staan niet op onze site of op enige andere site. Informatie kan ook niet verstrekt worden via e-mail, chat of telefoon. U moet (ja, dat durven wij zo te zeggen) er echt "old school" voor langskomen. En daar gaat u geen spijt van krijgen. Dat beloven wij u. 


Let op, het aanbod is wel beperkt. Wilt u zeker weten dat u dit unieke aanbod niet misloopt. Plan dan hier direct een afspraak in met één van onze verkoopadviseurs van Mercedes-Benz Den Haag.


Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze andere showrooms in Leiden, Naaldwijk of Alphen a/d Rijn waar u ook van deze actie kunt profiteren.

Locatie:  Route


Mercedes-Benz Den Haag

Donau 90 (Tijdelijke verkooplocatie)

2491 BC Den Haag 

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
zaterdag                      10:00 uur - 17:00 uur       


Geïnteresseerd in de Welcome Sale? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Actievoorwaarden:

Acties zijn geldig op een aantal geselecteerde voorraadmodellen. Actie geldig t/m 31 januari 2018. Vraag naar de voorwaarden. Geldig in combinatie met andere acties.