.

Mercedes-Benz Product Expert


Op dinsdag 7 juni j.l. zijn bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht de nieuwe Mercedes-Benz Product Experts in het zonnetje gezet. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is één van de eerste 3 dealers met een gecertificeerde Product Expert. Patrick van Leeuwen heeft zijn welverdiende certificaat in ontvangst genomen. 


Onze Product Expert, Patrick van Leeuwen, heeft een centrale plek in de showroom van Den Haag en is het eerste aanspreekpunt voor showroombezoekers die zich willen laten informeren. Als de klant volledig geïnformeerd is en daadwerkelijk over de aanschaf, leasing en/of inruil van een auto wil praten zal deze door de Product Expert worden overgedragen aan een verkoper.

Om deze functie te kunnen vervullen dient de Product Expert over veel kennis te beschikken en sowieso alle informatie over onze producten snel te kunnen vinden. Daar is afgelopen periode dan ook intensief op getraind. En nu deze training en de daarbij behorende "meesterproef" met succes zijn afgerond, mocht Patrick zijn certificaat in ontvangst nemen.

Patrick van Leeuwen kreeg het certificaat overhandigd door Nicole van Bragt (Mercedes-Benz Nederland).Namens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven feliciteert Jeroen van der Heiden, Verkoopdirecteur Personenwagens, Patrick van Leeuwen met het behalen van het certificaat Product Expert.