.

Ondernemersgala Den Haag

Met ingang van dit jaar is Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een 3 jarig partnership aangegaan met het Ondernemersgala Den Haag. Het eerste Ondernemersgala Den Haag waar wij bij betrokken zijn vindt plaats op zaterdag 25 maart. 

Ondernemersgala Den Haag

Het Ondernemersgala wordt vanaf 2006 jaarlijks georganiseerd. Onder het genot van een diner bereid door top chefs, uniek entertainment, een charity veiling en een loterij wordt getracht een indrukwekkend bedrag voor het goede doel bij elkaar te brengen. Burgemeester en Wethouders zijn de gastheer tijdens deze bijzondere gala-avond. 


Mondriaan

Het thema van het 12e Ondernemersgala is 'Mondriaan'. In 2017 is het 100 jaar geleden dat De Stijl is opgericht. Piet Mondriaan is een van de bekendste kunstenaars van deze internationale kunstbeweging. In 2017 pakt ook Den Haag daarom groots uit en het Ondernemersgala Den Haag sluit zich hier graag bij aan.


Goede doelen
Tijdens het ondernemersgala wordt er geld opgehaald voor 2 goede doelen. Elk jaar valt de keuze op 2 andere goede doelen. Dit jaar is de keuze gevallen op de goede doelen UNICEF en Fonds Slachtofferhulp. Beide organisaties bieden noodhulp aan slachtoffers in Nederland én in het buitenland.  


Reserveer uw tafel

Wilt u aanwezig zijn bij het Ondernemersgala Den Haag van zaterdag 25 maart en uw bijdrage leveren aan één van deze goede doelen? Dan bestaat de mogelijkheid om ook zelf (met uw bedrijf) een tafel te reserveren. 


 


Op de foto vlnr : Sander van Kouwen, Marjolein de Jong, Nicolette Krul, Dennis Werkman.