.

Mercedes-Benz Fleetsales team.


Uw wagenpark is hét visitekaartje van uw bedrijf. Uw wagenpark moet onder alle omstandigheden betrouwbaar zijn, kwalitatief hoogwaardig, comfortabel en veilig. Uw voertuigen moeten voldoen aan hoge eisen. Uiteraard moeten ze ook beschikken over een prachtig design en uitmuntende rijeigenschappen.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is al jaren dé mobiliteitspartner in Nederland voor middelgrote en grote organisaties. Met onze kennis en aanbod van personenwagens kunnen wij u efficiënt, kostenbesparend en klantgericht van dienst zijn. Onze account managers kijken en denken graag met u mee welke mobiliteitsbehoefte er ligt/nodig is en hoe deze zo optimaal mogelijk ingevuld kan worden.


U treft onze accountmanagers doorgaans dan ook niet in onze showrooms aan. Zij komen graag bij uw bedrijf langs voor een oriënterend gesprek en/of een advies op maat.


Middelgroot wagenpark


Berry de Groot

Sinds april is Berry de Groot begonnen als Account Manager Fleetsales personenwagens. Berry is daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens aan middelgrote wagenparken in het Westland, Delfland en de regio Den Haag.

Berry de Groot woont in Rotterdam. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in sales functies binnen de facilitaire sector, waarbij hij zicht met name richtte zich op het gehele salesproces en op new business.

Neem nu contact op met Berry de Groot via 06-12024326.Jeroen Briedé

Sinds april is Jeroen Briedé aangesteld als Account Manager Fleetsales personenwagens. Jeroen wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens aan middelgrote wagenparken in de regio’s Alphen a/d Rijn, Leiden, Duin- & Bollenstreek en Den Haag.

Jeroen is woonachtig in Zoetermeer. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in diverse sales gerelateerde buitendienstfuncties in de facilitaire sector.


Neem nu contact op met Jeroen Briedé via 06-53807861.


Groot wagenpark


Jeroen Elfers

Sinds mei 2017 is Jeroen Elfers aangesteld als Fleet Account Manager personenauto’s bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Jeroen wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe personenauto’s voor onze grote fleetrelaties in ons gehele verzorgingsgebied.

Jeroen Elfers is woonachtig in Oegstgeest. Afgelopen 27 jaar heeft hij ruime ervaring opgedaan in met name de autoleasemarkt. Hij heeft gewerkt voor zowel merk- als niet merk gebonden leasemaatschappijen.


Neem nu contact op met Jeroen Elfers via 06-13922934.