.

Mercedes-Benz Fleetsales team.


Uw wagenpark is hét visitekaartje van uw bedrijf. Uw wagenpark moet onder alle omstandigheden betrouwbaar zijn, kwalitatief hoogwaardig, comfortabel en veilig. Uw voertuigen moeten voldoen aan hoge eisen. Uiteraard moeten ze ook beschikken over een prachtig design en uitmuntende rijeigenschappen.


Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is al jaren dé mobiliteitspartner in Nederland voor grote en middelgrote organisaties. Met onze kennis en aanbod van personenwagens kunnen wij u efficient, kostenbesparend en klantgericht van dienst zijn. Onze account managers kijken en denken graag met u mee welke mobiliteitsbehoefte er ligt/nodig is en hoe deze zo optimaal mogelijk ingevuld kan worden. 

Graag willen wij u voorstellen aan onze 3 Fleetsales Account Managers.


Middelgroot wagenpark


Berry de Groot

Per 10 April is Berry de Groot begonnen als Account Manager Fleetsales personenwagens. Berry wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens aan middelgrote wagenparken in de regio Zuid.


Berry de Groot woont met zijn vriendin samen in Rotterdam. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in diverse sales functies voornamelijk binnen de facilitaire sector. Berry richtte zich op het gehele salesproces en op new business.


Neem nu contact op met Berry de Groot via 06-12024326.Jeroen Briedé

Vanaf 1 april is Jeroen Briedé begonnen als Account Manager Fleetsales personenwagens. Jeroen wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens aan middelgrote wagenparken in de regio Noord.


Jeroen is getrouwd, heeft 3 kinderen en is woonachtig in Zoetermeer. De afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in diverse salesgerelateerde buitendienst functies voornamelijk binnen de facilitaire sector.


Neem nu contact op met Jeroen Briedé via 06-53807861.


Groot wagenpark


Jeroen Elfers

Per 1 mei 2017 is Jeroen Elfers aangesteld als Fleet Account Manager personenauto’s bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Jeroen wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe personenauto’s voor onze grote fleet relaties. 

Jeroen Elfers is getrouwd en woonachtig in Oegstgeest. Afgelopen 27 jaar heeft hij ruime ervaring opgedaan in met name de auto leasemarkt. Hij heeft gewerkt voor diverse zowel merk- als niet merk gebonden leasemaatschappijen. 


Neem nu contact op met Jeroen Elfers via 06-13922934.