.

Mercedes-Benz Fleetsales

Mercedes-Benz FleetsalesMercedes-Benz biedt organisaties aantrekkelijke contracten voor hun wagenpark. Als onderneming realiseren wij ons dat de kosten van het wagenpark altijd beheersbaar moeten zijn. Wij gaan daarom efficiënt en effectief te werk. Naast de luxe die de auto’s van Mercedes-Benz bieden, zijn elementen als comfort, prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van belang voor de berijders.
Bij de beslissing om Mercedes-Benz in uw wagenpark op te nemen zijn argumenten als duurzaamheid, die wij in alle klassen bieden door A, B of C Labels, alsook onze uiterst concurrerende kosten per kilometer, de hoge restwaarde en de geringe kosten van onderhoud, evident.

Onze Accountmanagers Fleetsales hebben veel ervaring met alle vormen van fleet- en lease sales. Zij bieden u, als beslisser en beheerder van uw wagenpark, oplossingen op maat.

“Mercedes-Benz rijders zijn verstandige rijders. Zij geven de voorkeur aan een auto die interessant geprijsd is en die zich onderscheidt door dynamiek, veiligheid en vooruitstrevendheid. Mercedes-Benz speelt sinds decennia op het gebied van veiligheid, innovatie en comfort en leidende rol. In technologische ontwikkelingen loopt Mercedes-Benz altijd voorop”. 

Onze Accountmanagers Fleetsales


Berry de Groot

Berry is  verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens aan middelgrote wagenparken in het Westland, Delfland en de regio Den Haag.

Neem nu contact op met Berry de Groot via 06-12024326.


Jeroen Briedé

Jeroen is verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens aan middelgrote wagenparken in de regio’s Alphen a/d Rijn, Leiden, Duin- & Bollenstreek en Den Haag.

Neem nu contact op met Jeroen Briedé via 06-53807861.


Jeroen Elfers

Jeroen is daarmee verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe personenauto’s voor onze grote fleetrelaties in ons gehele verzorgingsgebied.


Neem nu contact op met Jeroen Elfers via 06-13922934.