.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is Erkend Duurzaam

Mercedes-Benz Erkend DuurzaamMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn begrippen die niet meer weg te denken zijn uit de huidige maatschappij. Ook in de autobranche vinden veel bedrijven het belangrijk deze speerpunten te integreren in hun bedrijfsvoering. Want niet alleen de auto’s in de showroom worden in hoog tempo milieuvriendelijker, ook het autobedrijf zelf streeft naar duurzaamheid. 

BOVAG heeft om die reden enkele jaren geleden het Erkend Duurzaam certificaat gelanceerd. Bedrijven die lid zijn van BOVAG kunnen gecertificeerd worden als zij aantoonbaar duurzaamheid en MVO in hun bedrijfsvoering hebben doorgevoerd. Ieder jaar moet het bedrijf opnieuw bewijzen dat het voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan certificering. Het certificaat Erkend Duurzaam is uitgegroeid tot hét duurzaamheidskeurmerk van de branche.  

Sinds september 2010 zijn ook Mercedes-Benz Dealer Bedrijven eigenaar van het Erkend Duurzaam certificaat. Ook in februari 2015 hebben wij weer bewezen te voldoen te aan de hoge eisen. Hoe wij dit waarmaken kunt u lezen bij Milieu-Duurzaamheid.