.

Mercedes me Adapter

Mercedes me Adapter

Is uw Mercedes-Benz niet standaard uitgerust met Connect me, maar wilt u dit wel hebben? Dan hebben wij een prachtig alternatief voor u. Namelijk de Mercedes me Adapter! De Mercedes me Adapter is nu gratis beschikbaar voor modellen vanaf 2002 die nog niet verbonden zijn. De compatibele modellen en modelseries vindt u in onderstaande volgende tabel (onder voorbehoud).


De Mercedes me Adapter is een adapter die geplaatst kan worden in uw Mercedes-Benz* en door middel van een speciale app heeft u toegang tot alle gegevens en bijbehorende functionaliteiten van uw auto. Tevens vormt de Adapter 

de toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes me.


Zo kunt u met behulp van de Mercedes me Adapter uw Mercedes-Benz terugvinden en bent u altijd op de hoogte van de laatste kilometerstand en het brandstofpeil. Tevens 
houdt de Adapter automatisch bij wat eerder gereden trajecten en tanken onderweg zijn geweest. Dit is slechts een kleine greep wat de Mercedes me Adapter allemaal laat zien.  


Compatibele Mercedes-Benz modellenIn slechts 3 stappen is uw Mercedes-Benz klaar voor de toekomst.


Maak een account aan en volg de registratie-instructies onderaan de pagina.

Download de app van Mercedes me Adapter op uw smartphone*.

Maak na stap 1 en 2 een afspraak via planning-mbdb.nl en laat de Mercedes me Adapter installeren.


Registratie-instructie
*Afhankelijk van uw abonnement voor mobiele telefonie kunnen er kosten zijn verbonden aan het downloaden van de app en het datagebruik.