.

Turkse Media: Welkom bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven


Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen en is onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. In zuid-west Nederland is Mercedes-Benz Dealer Bedrijven dè dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG. Daarnaast is MBDB als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en partner van het Mercedes-Benz Classic Center.


Profiteer nu van scherpe acties bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

StarDeals.

StarDeals zijn jong gebruikte Mercedes-Benz modellen met extreem weinig kilometers. Deze kunnen wij u nu zeer voordelig aanbieden met wel duizenden euro's korting!

Privélease Mercedes-Benz A-& B-Klasse.
Zonder grote investering rijden in een nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse of B-Klasse? Profiteer dan van de tijdelijke Mercedes-Benz Privélease aanbieding. Voor slechts € 379,- per maand* rijdt u al in een nieuwe A-Klasse en voor € 399,- per maand in een nieuwe B-Klasse.

Voordelig financieren op uw nieuwe Mercedes-Benz personenwagen.
Bij aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen profiteert u van een extra scherpe actierent van 4,99%.

Voordelig financieren van uw 'nieuwe' gebruikte Mercedes-Benz.
Uw 'nieuwe' occasion is nog nooit zo dichtbij geweest. Profiteer van een speciale rente-actie van 5,99% op een gebruikte Mercedes-Benz personenwagen of smart. 


Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande acties? Neem dan nu contact op met uw Verkoop Adviseur Yusuf Yazbahar.


Contactpersoon

Yusuf Yazbahar
Verkoop Adviseur
Tel. 070 - 3400 336
E. yusuf.yazbahar@daimler.com