.

Turkse Media: Welkom bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven


Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen en is onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. In zuid-west Nederland is Mercedes-Benz Dealer Bedrijven dè dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG. Daarnaast is MBDB als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en partner van het Mercedes-Benz Classic Center.


Profiteer nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Gratis OGER Maatpak bij aanschaf Mercedes-Benz Plug-In Hybrid!

Ontvang nu een gratis OGER maatpak cadeau bij aanschaf van een nieuwe C-Klasse 350 e Plug-In Hybrid of E-Klasse 350 e Plug-In Hybrid*. En bespaar de komende jaren daarnaast ook nog duizenden euro's in verband met de lage bijtelling van 15%!


Bent u geïnteresseerd in bovenstaande actie? Vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact op met uw Verkoop Adviseur Yusuf Yazbahar.


Contact

 
 
 
 
 
 
 
 Yusuf Yazbahar
Verkoop Adviseur
Tel. 070 - 3400 336
E. yusuf.yazbahar@daimler.com 
                                                                                                                                                                                                    


*Actie alleen geldig op geselecteerde C-Klasses en E-Klasses en zolang de voorraad strekt. Registratie in december 2016. Prijzen zijn incl. BTW/BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en registratiekosten. Netto bijtelling op basis van 40,4% inkomstenbelasting. Genoemde bedragen zijn rekenvoorbeelden. Vraag naar de voorwaarden.