.

Turkse Media: Welkom bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven


Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen en is onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. In zuid-west Nederland is Mercedes-Benz Dealer Bedrijven dè dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG. Daarnaast is MBDB als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en partner van het Mercedes-Benz Classic Center.


Profiteer nu bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.


Automaat zonder meerprijs.

Nu tijdelijk op meerdere modellen wordt de automatische transmissie zonder meerprijs geleverd. Zo kunt u, afhankelijk van het model, genieten van een soepel schakelende 7-traps automaat met dubbele koppeling (7G-DCT) i of de 9G-TRONIC automatische versnellingsbak. En dat maakt rijden wel zo relaxed. Het voordeel van de automaat zonder meerprijs varieert per model, maar kan oplopen tot wel € 2.541,- incl. BTW. Ook voor zakelijke rijders is de kosteloze automaat interessant vanwege de lagere fiscale waarde.


Betaal nu de helft en de andere helft verspreid over 5 jaar!

Met de Mercedes-Benz 50/50 deal komt een nieuwe Mercedes-Benz nu wel heel dichtbij. Zo betaalt u nu slechts de helft van de originele aanschafprijs. Het resterende bedrag kunt u uitspreiden over een periode van 5 jaar. Bereken direct tegen welk tarief u in een nieuwe Mercedes-Benz stapt. 


Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande deals? Vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact op met uw Verkoop Adviseur Yusuf Yazbahar. Hij gaat graag voor u aan de slag.


Contact

 
 
 
 
 
 
 
 Yusuf Yazbahar
Verkoop Adviseur
Tel. 070 - 3400 336
E. yusuf.yazbahar@daimler.com 


Let op, tijdelijke verkooplocatie is
gevestigd op de Donau 90, Den Haag
                                                                                                                                                                                                    

Actievoorwaarden renteactie:
•Actie is geldig t/m 31-12-2017.
•Actie alleen geldig voor nieuwe Mercedes-Benz personenwagens.
•Actie is geldig op alle Mercedes-Benz personenwagen modellen.
•Actie geldt voor Netto Financial Lease en huurkoop.
•Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-.
•Minimale looptijd 24 maanden.
•Maximale looptijd 60 maanden.


Actievoorwaarden automaat zonder meerprijs:
Van toepassing op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180 (op de motoren waar de automaat niet standaard is). Geldig bij bestelling van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen tot en met 31 december 2017. 'Niet geldig in combinatie met C-Klasse Coupé & Cabrio ‘Night Edition’, en de actie Voorraad- en inruilvoordeel'. De automaat actie geldt ook voor de Business Solution en Business Solution AMG-modellen. Niet in combinatie met Privélease.