.

Aircoservice, slechts € 39,- inclusief btw per truck!

Aircoservice.
Het hele jaar door maakt u gebruik van uw airco wat in de loop van tijd kan resulteren in nare stank in uw Mercedes-Benz Truck. Dit kunnen schimmels, bacteriŽn en micro-organismen zijn die zich vormen in het aircosysteem. Hierdoor kan uw aircosyteem verontreinigde lucht verspreiden. Daarnaast is het voor astmapatiŽnten of mensen die een allergie hebben erg vervelend als de airco geen schone lucht verspreid. Om te voorkomen dat de verontreinigde lucht verspreid wordt door uw Mercedes-Benz is het van belang om regelmatig uw airco te reinigen.


Pollenfilterhuisreiniger.
De pollenfilterhuisreiniger is een desinfectiemiddel voor het pollenfilterhuis en aangrenzende luchtkanalen van het airco-systeem. Het pollenfilterhuisreiniger verwijdert onaangename geurtjes uit de airco-installatie van uw truck en vertraagt de nieuwe aangroei van micro-organismen. 

Voor slechts € 39,- incl. btw wordt uw airco gereinigd in ťťn van onze truckwerkplaatsen, vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen.