Mercedes-Benz Actros voor J.P. Vis & Zn.

Zaterdag 7 maart hebben wij aan J.P. Vis & Zn. een Mercedes-Benz Actros afgeleverd. Dit is de 2e Mercedes-Benz Actros in het wagenpark van J.P. Vis & Zn.

De Actros is geschikt om als LZV te kunnen rijden met een treingewicht van 60 ton. Daarnaast is de Actros voorzien van onder andere: 510 Pk met Powershift automaat en PPC en door speciaal maatwerk van de tanks is het mogelijk dat de korte bakwagen +/- 1300 liter mee kan nemen.

Vanwege de lange ritten naar ScandinaviŽ is er voor de ruime Gigaspace cabine met luxe style line pakket en 2 luxe luchtgeveerde stoelen met lederen bekleding gekozen. Dit voor het comfort van de chauffeur. Om ervoor te zorgen dat de Actros ook zijn werk kan doen in ScandinaviŽ is de Actros voorzien van een extra geisoleerde cabine, voorruit verwarming en verwarming voor de lucht en brandstof systemen. De Actros gaat 200.000 km per jaar rijden.

Verder is de Actros voorzien met Xenon verlichting, Alcoa wielen, extra verlichting en natuurlijk gespoten in de bekende stijl van J.P. Vis & Zn.. Het spuitwerk is verricht door Van der Meer uit Naaldwijk.

De speciale zijdeuren, laadbakken en aanhangwagen zijn geleverd en opgebouwd door Heiwo uit Wolvega.

Voor meer informatie over J.P. Vis & Zn. klik hier.

Wij wensen J.P. Vis & Zn. veel plezier en vele veilige kilometers toe!

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart