9 x Mercedes-Benz Actros voor Heemskerk Flowers

Onlangs hebben wij maarliefst 8 Mercedes-Benz Actros 1836 trekkers en een Actros 1840LS mogen afleveren aan Heemskerk Flowers. De 8 Actros 1836 trekkers zijn voorzien van een SuperStreamSpace-cabine en de Actros 1840LS van een BigSpace-cabine. De laatste Actros wordt ingezet met dubbele bemanning voor transport van bloemen en planten naar Engeland en legt hiermee zo'n 120.000 kilometer per jaar af. De overige trucks worden nationaal ingezet voor het transport van en naar veilingen.

Heemskerk Flowers heeft gekozen voor Mercedes-Benz vanwege de aantrekkelijke Total Cost of Ownership en vanwege de sterke relatie met MBDB. De Actrossen zijn allemaal voorzien van Fleetboard en van een reparatie en onderhoudscontract. MBDB kan hierdoor Heemskerk Flowers ondersteunen bij het wagenparkbeheer. Tevens kan MBDB door Fleetboard de technische conditie van de trucks monitoren en hiermee ongewenste stilstand voorkomen. Ook wordt Fleetboard ingezet om de rijstijl van de chauffeurs en het branstofverbruik te monitoren. Naar aanleiding van de gegevens kan er besloten worden om chauffeurstrainingen op maat te geven.

 

Heemskerk Flowers
Heemskerk Flowers is ťťn van de grootste bloemen- en plantenexporteurs van Nederland. Voor het transport van de bloemen en planten beschikt de exporteur over een wagenpark van zo'n 30 trucks en bestelwagens. Heemskerk Flowers is een familiebedrijf wat al ruim 30 jaar bestaat en geleid wordt door de tweede generatie.

Wij wensen Heemskerk Flowers vele veilige en plezierige kilometers toe!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart