Nieuwe Mercedes-Benz Fuso Canters voor Gemeente Leiderdorp.

Aflevering
Aan de gemeente Leiderdorp zijn door onze vestiging in Alphen a/d Rijn met trots Fuso Canters afgeleverd. Op de eerste foto zijn de Fuso Canters voorzien van 130PK, handgeschakelde versnellingsbak en een dubbele manschappencabine voor 6 personen. Op deze cabine zijn zwaailampbalken geplaatst met LED. 


De 2e foto bestaat uit drie Fuso Canters met 1 Fuso dubbel cabine handgeschakeld met een vaste open laadbak. De andere twee Canters zijn enkele cabine en het chassis is hier voorzien van een autolaadkraan en een 2-zijdige kipper. 


Gemeente Leiderdorp

Leiderdorp ligt midden in de Randstad, 'tussen stad en land'. Aan de westzijde ligt Leiden, de andere delen van het dorp grenzen aan het Groene Hart. Gemeente Leiderdorp

De gemeente kenmerkt zich door een goed woon- en leefklimaat. Een bloeiend verenigingsleven, een ruim scala aan voorzieningen, een fiks winkelaanbod, grote bedrijvigheid en tal van ontspanningsmogelijkheden zijn hier te vinden.

Leiderdorp is zowel over de weg als via het water goed bereikbaar. Stad en land bevinden zich op fietsafstand, met alle voordelen van dien. Meer weten over gemeente Leiderdorp? Klik hier. 


Namens het Truckteam wensen wij Gemeente Leiderdorp vele veilige en zuinige kilometers toe!

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart