3x Mercedes-Benz Actros 1843 LS Euro 6 voor v/d Slot Transport

Aflevering v/d Slot Transport t.b.v. Polder Express

Onlangs is de 1e Actros 1843 LS Euro 6 uit de serie van 3 afgeleverd door Mercedes-Benz Roelofarendsveen aan v/d Slot Transport. De wagens worden ingezet voor het bedrijf Polder Express en zijn o.a. voorzien van Powershift Automaat, Frigoblock PTO, Radio/cd/bluetooth telefoon, PPC Cruise Control, Streamspace-Cabine (170 mm motortunnel), Koellade, Fleetboard Boardcomputer, afstandsregeling en 2x een bed.


v/d Slot Transport

Van der Slot is gespecialiseerd in het logistiek verwerken en geconditioneerd vervoeren van sierteeltproducten. Ze zijn gevestigd op de drie grootste bloemenveilingen in Nederland, op veiling Rhein-Maas in Herongen (Duitsland) en met Van der Slot Logistics BVBA ook in Lokeren (BelgiŽ). Al de vestigingen zijn met een strakke lijndienst aan elkaar verbonden. In combinatie met vakmensen en kwaliteitsmateriaal bieden zij een breed dienstenpakket aan. Ook landelijke distributie behoort tot de mogelijkheden. In samenwerking met gerenommeerde partners zijn ze in staat producten 7 dagen per week - binnen 24 uur - af te leveren op de door u gewenste locatie. Naast geconditioneerd vervoer voor de sierteeltsector verzorgt Van der Slot ook transporten van food en andere non-food producten. Klik hier voor meer informatie.


Namens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven wensen wij v/d Slot Transport en Polder Express veilige en zuinige kilometers toe!


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart