Actros Roadstars Edition voor Japal Trans!

Mercedes-Benz Maasdijk heeft aan Japal Trans een schitterende en exclusieve Actros 1963LS RoadStar Edition afgeleverd.

De auto is uitgevoerd met onze zware 15.6 liter motor met 630 pk en een koppel van maar liefst 3000Nm. Verder is de auto van alle luxe en extra's voorzien zoals stoelen met lederen bekleding met massage functie, stand airco, sound pakket en het luxe style line pakket. De auto is geleverd in het obsidiaan zwart metallic met daarbij chrome accenten en alcoa velgen.


Veiligheid

Deze actros is ook op het gebied van veiligheid een koploper en is uitgerust met: gordelspanner en een chauffeurs airbag. Daarbij zorgt het Active Break Assist 3 systeem dat de truck bij een noodrem volledig stil gezet wordt en zelfs weer mee kan optrekken als de voorganger binnen 2 seconden opnieuw gaat rijden.


Ook in de nacht is de RoadStar goed te herkenning door zijn Bi-Xenon verlichting, bochten verlichting en extra verstralers op een chrome beugel en natuurlijk is de Mercedes-Benz ster verlicht. Japal Trans heeft de truck de naam Pride gegeven, waar wij het van Mercedes-Benz Truck het helemaal mee eens zijn!


Japal Trans
Japal Trans is gespecialiseerd in het vervoer van voornamelijk bloemen en planten met gekoelde tot verwarmde autos. Met als voordeel, de centrale locatie met veel doks op veiling Floraholland. Daarbij draait het bij Japal Trans om timing, kwaliteit en flexibiliteit. Het streven is de conditie van bloemen en planten minimaal gelijk te laten zijn tot aan de aflevering. Benieuwd naar de diensten van Japal Trans? Klik dan hier.


Namens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven feliciteren wij Japal Trans met hun nieuwe Pride!


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart