Nieuwe Mercedes-Benz Atego voor Party Rental Company.

PRC heeft dan ook gekozen voor een Atego voorzien van plywood opbouw. De Atego is uitgerust met de Mercedes-Benz veiligheidspakketten, en achteraf voorzien van een birdview ( 360 graden ) zicht camera. De Merceds-Benz Atego is compleet af fabriek geleverd met de laadbak, in samenspraak met de werkplaats te Alphen aan de Rijn en PRC is er voor gezorgd dat bij aflevering de truck compleet in kleur met belettering rijklaar voor de deur stond.


Party Rental Company B.V. is in 2002 opgericht door Roeland van Deursen, Jaap van der Kroft en John Tieleman. Hiermee is meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van verhuur en evenementen, alsmede een breed relatienetwerk in Party Rental Company aanwezig, waardoor Party Rental Company in staat is om ons volledig in de positie van onze klanten te verplaatsen. 


Doelstelling van Party Rental Company is om kwalitatieve producten te leveren aan zowel bedrijven, cateraars en organisatoren van evenementen, als aan particulieren voor het organiseren van een succesvol(le) evenement/party. Ze zijn in staat het ordertraject vanaf het eerste contact efficiŽnt en inzichtelijk voor de klant te laten verlopen, dankzij geavanceerde automatisering, gecombineerd met persoonlijk contact.

Door te kiezen voor gerenommeerde fabrikanten en met behulp van innovatieve technieken zijn ze in staat om hoge kwaliteit te garanderen. Hoogwaardige emballage- en transportmiddelen en een efficiŽnte planning zorgen ervoor, dat elke order compact en correct volgens de gemaakte afspraken op het afleveradres wordt bezorgd. Een actieve betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van alle medewerkers garanderen, dat er echt sprake is van kwalitatieve, flexibele dienstverlening.


Party Rental Company zal in de toekomst blijven investeren in nieuwe producten en innovatieve ontwikkelingen, om daarmee niet alleen aan de steeds veranderende vraag te blijven voldoen, maar tevens vraag te creŽren. Uiteraard speelt maatschappelijk
verantwoord ondernemen een belangrijke rol bij ons bedrijf. In het hele proces wordt daarmee steeds rekening gehouden, of het nu het terugdringen van het brandstofverbruik van ons wagenpark is of het gebruik van osmosewater voor het afwasproces. 
Meer informatie over PRC kunt u vinden op www.prcf.nl

Wij wensen PRC veel plezier en gebruiksgemak toe met deze mooie nieuwe truck! 


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart