Gloednieuwe Mercedes-Benz Antos voor Modeluxe Linnen Services!

Op vrijdag 23 september heeft Mercedes-Benz Roelofarendsveen deze gloednieuwe Antos 1924 L afgeleverd aan Modeluxe Linnen Services uit Leiden. De Antos is uitgerust met o.a. Powershift Automaat, FleetBoard & R&O Contract. Per week wordt in de eigen wasserij van Modeluxe 75.000 kg wasgoed verwerkt en wordt er tussen de 15.000-25.000 kg bij collega wasserijen uitbesteed. Dit zal o.a. vervoerd gaan worden in deze gloednieuwe Mercedes-Benz Antos!


Modeluxe Linnen Services.
Modeluxe Linnen Services is specialist in linnenverhuur en totale wasverzorging voor zowel zelfstandige hotels als grote hotelketens. Ten behoeve van een landelijke dekking wordt ook samengewerkt met collega wasserijbedrijven in Nederland.

Het sterke punt van Modeluxe Linnen Services ten opzichte van gewone linnenverhuurders is dat zij zowel het linnenbeheer als de dagelijkse linnenverzorging in één hand houdt. Door deze korte communicatielijnen kunnen veranderingen en/of problemen snel worden opgelost en wordt het heen en weer schuiven met verantwoordelijkheden voorkomen.


Namens Mercedes-Benz Trucks, vele veilige en prettige kilometers gewenst! 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart