Mercedes-Benz Actros 1842 LS voor de Best Packaging Group.

Aan de Best Packaging Group uit Maasdijk is deze gloednieuwe Mercedes-Benz Actros 1842 LS afgeleverd. Met het gunstige brandstofverbruik en de analyses via telematicasysteem FleetBoard is hiermee in een korte tijd opnieuw de keuze gevallen op Mercedes-Benz. De Mercedes-Benz Actros zal gaan rijden voor het transport van eigen gefabriceerde verpakkingsmaterialen en is uitgerust met o.a. 420 pk, Super Streamspace cabine, zware motorrem, Powershift Automaat en dak spoiler met zijfenders en side-skirts voor de aerodynamica. De 2 assige oplegger met achter sluitende laadklep en achterzicht camera is geleverd door Heiwo uit Maasdijk.


Best Packaging Group.

Binnen ťťn groep vindt u zes zelfstandige bedrijven die elkaar perfect aanvullen op het gebied van verpakkingen. Met de breedte van het gezamenlijke assortiment is er op elke vraag een antwoord. Standaard of custom made, efficient of high-end. A la minute uit voorraad of geleverd vanaf de andere kant van de wereld. Dat verpakt eenvoudiger, sneller en goedkoper. 


Argos.

Argos Packaging & Protection is totaalleverancier van verpakkingen en beschermende materialen. Als groothandel levert Argos verpakkingen voor een scherpe prijs, maar uiteraard voor de beste kwaliteit. Hebben ze het niet in huis, dan gaan ze voor u op zoek.


Meer informatie over de Best Packaging Group en Argos vindt u hier.

 

Namens Mercedes-Benz Maasdijk vele zuinige en prettige kilometers gewenst!


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart