Nieuwe Trekkers voor UC Transports!

Mercedes-Benz Roelofarendsveen heeft aan UC Transports 12 schitterende Actros 1842 LS Lowliners verkocht! Deze wagens zijn uitgevoerd met o.a. Powershift Automaat, PPC, BigSpace cabine, 2 x bed, Standairco, Active Brake Assist3 en Telligent Stop& Go. Daarnaast zijn de voertuigen voorzien van een R&O contract en wordt UC Transports begeleid door onze FleetBoard Specialist voor het optimaliseren van het rendement.


UC Transports.

Vanuit een rijke historie heeft UC zich ontwikkeld tot een gerenommeerd dienstverlener en zich vergaand gespecialiseerd in de segmenten luchtvracht, vervoer van hoogwaardige goederen, zeecontainertransport en confectie transport. UC Transports is gericht op het leveren van maatwerk tegen confectieprijzen. Kenmerkend hierin is het bieden van ad-hoc transportoplossingen op zowel nationaal- als internationaal niveau. Binnen dit verband zijn service en flexibiliteit kernwaarden. Klik hier voor meer info.

Namens Mercedes-Benz Roelofarendsveen wensen wij UC Transports veilige kilometers toe!    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart