Nieuwe FUSO Canter 3S13 voor Gemeente Zoeterwoude!

Oscar Zengerink heeft namens Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn heeft deze mooie Canter 3S13 250 4X2 3,5t  mogen afleveren aan de Gemeente Zoeterwoude.

Gemeente Zoeterwoude.
De gemeente Zoeterwoude ligt in Zuid-Holland en heeft ongeveer 8100 inwoners. Zoeterwoude heeft een oppervlakte van 2.168 hectare en telt meer dan 750 bedrijven. De gemeente heeft twee kernen: Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Rijndijk en een aantal buurtschappen. De buurgemeenten zijn Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Rijnwoude en Zoetermeer. Zoeterwoude maakt deel uit van de regio Holland Rijnland.


Voor een kleine gemeente heeft Zoeterwoude een grote bekendheid. Dat heeft te maken met de grote bedrijven die in de gemeente zijn gevestigd, zoals Heineken. Maar ook met berichten over de snelweg A4 waar Zoeterwoude langs ligt. De bedrijven in Zoeterwoude vormen een economische factor van betekenis in de regio.

Namens Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn wensen wij de Gemeente Zoeterwoude veel veilige kilometers toe met de nieuwe Canter!    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart