Mart Kralt ontvangt 3 nieuwe Actros 1833 L en 1 nieuwe Sprinter!

Op woensdag 21 december zijn er bij Mercedes-Benz Roelofarendsveen 3 nieuwe Actros 1833 L trekkers en Sprinter 516 CDI Chassis cabine afgeleverd aan Mart Kralt. 


3x Mercedes-Benz Actros 1833 L
De voertuigen zijn uitgerust met de 2e generatie EURO 6 motoren en de nieuwe aandrijflijn waardoor Mart Kralt op een superzuinige manier kan transporteren. Daarnaast zijn de trucks o.a. voorzien van automaat, airco, streamspace cabine, FleetBoard boardcomputer, 2x bedden en 2x een geveerde stoel.


1x Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI

De Sprinter is voorzien van o.a. een Chassis cabine, EURO 6, 7-G tronic automaat en airco.


De voertuigen zijn door de firma Theo Mulder uit Rijnsburg voorzien van een laadbak.

Over Mart Kralt

Groot geworden in kleinverpakkingen draait Mart Kralt inmiddels nergens de hand meer voor om. Of het nu gaat om het verpakken van bloemen, het maken van boeketten of het tot in de puntjes verzorgen van een aantrekkelijke bloemenwinkel. Offline Ún online. Met zo’n 20 jaar ervaring is Mart Kralt Verpakkingen & Boeketten BV de specialist voor vele bloemengroothandels, expediteurs, commissionairs en grootwinkelbedrijven. Met ruim 120 medewerkers verspreid over de vestigingen in Aalsmeer en Rijnsburg werkt Mart Kralt met veel plezier, professionaliteit en een sterk logistiek netwerk aan allerhande bloemrijke opdrachten. Klein genoeg om service tot in de koelcel te kunnen leveren, groot genoeg om flexibel en met voldoende mankracht op speciale opdrachten, feestdagen en andere drukke tijden te kunnen inspelen. Meer info over Mart Kralt vindt u hier.     Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart