Mercedes-Benz Actros voor R2 Transport

Wat krijg je als je een werk en luxe paard combineert? Deze 580pk sterke Actros zwaartransport trekker voor R2 Transport! De auto is voorzien van een vloeistof koppeling, lederen bekleding en vele extra's. Wij wensen R2 veel zware vrachten toe!


Over R2 Transport.


CONTAINERS
R2 Transport heeft een uitgebreid containerbestand, waarmee het mogelijk is allerlei soorten transporten te doen. Vaak plaatsen zij containers bij klanten voor belading en wisselen deze op een later tijdstip.

TRANSPORT
R2 Transport is een transportbedrijf gespecialiseerd in afzetcontainers, maar door de flexibiliteit zijn ze ook erg allround. Zo hebben ze onder andere autolaadkranen, kieptrailers, knijperauto’s, auto’s met overdruk, portaalauto’s en vrachtwagens voor speciaaltransport.

VCA*
Recentelijk heeft DNV Business Assurance B.V. het kwaliteitsmanagementsysteem van R2 Transport & Containers B.V. getoetst aan de nieuwste VCA* normen. Hierbij bleek dat R2 Transport voldoet aan alle normen volgens de VCA* certificering 2008/05.

CODE 95
Al de chauffeurs zijn in het bezit van code 95. Dit betekent dat ze allemaal de bijscholing gehad hebben en erg vakbekwaam zijn.

Namens Mercedes-Benz Dealer Bedrijven veel prettige en zuinige kilometers gewenst!  


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart