Mercedes-Benz Actros voor Bosrand B.V.

Onlangs hebben wij een mooie Mercedes-Benz Actros mogen afleveren aan De Bosrand B.V..

De Actros is een 1845 LS 4x2 trekker met GIGASPACe cabine welke in onze spuiterij in Alphen a/d Rijn gespoten is in deze specifieke klant kleur. De Actros is voorzien van chroom accenten aan de buitenzijde, 4 extra lampen in de zonneklep en lichtmetalen velgen. 

De Bosrand B.V.

De Bosrand is uniek doordat ze als bedrijf bestaan uit drie kwekerijen, twee groothandels en vier tuincentra. De planten van de eigen kwekerijen worden verkocht in de tuincentra, de groothandels en het overige deel wordt aan exporteurs verkocht. De groothandels richten zich op de hoveniers, gemeenten, kleinere tuincentra en winkeliers. 


Doordat zij zelf kweken, dagelijks naar de veiling gaan en de contacten met de beste kwekers hebben kunnen zij iedere dag vers groen in de winkels van de beste kwaliteit en voor een scherpe prijs aanbieden.


Behalve een enorm breed aanbod op het gebied van groen, biedt De Bosrand ook het grootste assortiment bloembollen. Deze komen rechtstreeks vanaf de bollenkwekers naar de groothandel en worden daar verpakt of opgepot in bakjes. Deze zijn in het hele land en zelfs in buitenland terug te vinden! Klik hier voor meer informatie over De Bosrand B.V..

Namens Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn wensen wij Bosrand B.V. veel plezierige kilometers toe!

  

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart