Gebr. Nederpel ontvangt gloednieuwe Mercedes-Benz Antos 1830 L

Mercedes-Benz Maasdijk heeft deze nieuwe Antos 1830 L voorzien van o.a. een Achterzicht camera mogen afleveren aan Gebr. Nederpel uit Wateringen. De nieuwe Truck is voorzien van een Heiwo laadbak waarop de reclame voorzien is door Tanco Reclame.

 

Over Gebr. Nederpel.

Gebr. Nederpel is een echt familiebedrijf dat al 3 generaties actief is in de tuinbouw. Eerst in de teelt van diverse groentegewassen en vanaf 1977 in de potplanten. Vanaf het jaar 1997 zijn ze gespecialiseerd in de teelt van potchrysanten.


Op de kwekerij van 65.000 m2 zetten 20 medewerkers zich iedere dag in om een constante hoge kwaliteit potchrysant te telen en af te leveren. Dit gebeurt in samenwerking met VDK Flowers. Sinds 2011 werken deze twee bedrijven intensief samen.

Kwaliteit, houdbaarheid, service en leversnelheid staan hoog in het vaandel. Veel van de producten worden per klant speciaal gemengd, gestickerd en verpakt volgens de wensen van de klant. Het verpakken in rondella's is een specialiteit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Gebr. Nederpel vanzelfsprekend. Ze zijn dan ook MPS Global GAP en Social Qualified (S.Q.) gecertificeerd. Klik hier voor meer informatie.    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart