Drie op een rij voor Argos Packaging!

Marcel heeft namens Mercedes-Benz Maasdijk de 3e Mercedes-Benz Actros mogen afleveren aan Argos Packaging! Deze truck is uitgerust met de zuinige en krachtige 2e generatie euro 6 motor met 420pk. Daarnaast is de auto o.a. voorzien van PPC, Active Brake Assist3 met Stop & Go airbag! Argos Packaging zal de truck inzetten voor het transport van verpakkingsmaterialen. 


Over Argos Packaging.

Argos Packaging & Protection is in 1998 gestart als een kleine speler in de markt met een beperkt assortiment. Inmiddels zijn ze ontwikkeld tot een totaalleverancier van verpakkingen en beschermende materialen met een alsmaar groeiend personeelsbestand en zijn we een bekende naam in de verpakkingswereld. Doordat Argos Packaging actief is in verschillende sectoren, AGF - Sierteelt - Bouw - Industrie - Retail, hebben ze veel kennis in huis. Zo kunnen ze je voorzien van een passend advies en de juiste verpakking voor je product!

De afzet vindt plaats in Nederland, BelgiŽ, Duitsland en Polen. Doordat Argos is aangesloten bij de Best Packaging Group kunnen ze gebruik maken van een eigen inkoopkantoor in het Verre Oosten en een eigen ontwerpbureau voor verpakkingen op maat.

Argos Packaging & Protection is een Westlands bedrijf in hart en nieren. De directie en medewerkers hebben het bedrijf opgebouwd door middel van een no-nonsense, hands-on mentaliteit. De sfeer op kantoor is die van een familiebedrijf: laagdrempelig en open. Alles is gebaseerd op een prettige manier van zaken doen en samenwerken. Dit resulteert in een hoge servicegraad en on-time delivery om onze klanten tevreden te stellen. Gevestigd in Maasdijk maakt Argos Packaging gebruik van 2 magazijnen met 5 docks en ruim 13.000 palletplaatsen. Zo kunnen ze producten gemakkelijk en snel uit voorraad leveren!

Wij wensen chauffeur Stefan en Argos Packaging veel veilige en zuinige kilometers toe!


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart