Toussaint Evenementen Service rijdt weg in deze gloednieuwe Antos 2130! 

Mercedes-Benz Maasdijk heeft met trots deze nieuwe Mercedes-Benz Antos 2130L aan Toussaint Evenementen Service uit s'Gravenzande afgeleverd. De nieuwe wagen is o.a. voorzien van een koelkast, radio met bluetooth, powershift automaat en archterzichtcamera. De laadbak is verzorgd door het bedrijf EBO Rhoon en de reclame door TipTop. Daarbij is de wagen voorzien van een volledig sluitende laadklep van JS Laadtechniek. Al met al een nieuwe ster toegevoegd aan het assortiment van Toussaint Evenementen Service, en dat net op tijd, namelijk vlak voor koningsdag!


Evenementen, Party en Verhuur Westland

Partycatering, verhuurmaterialen, heerlijke buffetten en hapjes, bedrijfscatering, kortom totaal catering!
Toussaint is hiervoor het ideale adres. De onderneming is gestart in 1984 door Willem en Miranda Toussaint met de exploitatie van de kantine van een sporthal. Door de succesvolle aanpak is in 1989 daarnaast gestart met partycatering.

Omdat de party- en evenementencatering een steeds grotere omvang kreeg is dit de corebusiness geworden. In 1998 is de totale catering op de veiling in Naaldwijk overgenomen van de toenmalige exploitant gevolgd door de veiling in Aalsmeer in 2001 en de veiling in Bleiswijk in 2005. Vanaf 2003 is de bedrijfscatering verzorgd voor de veiling in Naaldwijk.

Op dit moment zijn ze actief op de veiling in Naaldwijk (waaronder Brasserie Pyramide). Organiseren ze feesten en partijen in het Westland en regio Zuid-Holland en tevens faciliteren ze 3 bedrijfscateringlocaties; Caiway in Naaldwijk, Patijnenburg in Naaldwijk en Florensis in Hendrik-Ido-Ambacht.

In 2001 is Dennis Toussaint, de zoon van Willem en Miranda in de onderneming gekomen. Inmiddels is hij directeur van Toussaint Evenementen Service B.V. TES fungeert als een van de partners van Heineken/Amstel/Brand in Nederland bij het organiseren van grootschalige evenementen. Deze kennis passen ze dit ook weer toe op de regionale en Westlandse evenementen en party's.

Al 25 Jaar expert in het organiseren, Toussaint Horecagroep heeft zich ontwikkeld tot een dienst- en service verlenend bedrijf, met diverse bedrijfsonderdelen. Alle bedrijfsonderdelen werken zelfstandig maar door elkaar te ondersteunen met kennis en gekwalificeerd personeel resulteert dat in een expertise op het gebied van organiseren.

 

Namens Mercedes-Benz Maasdijk wensen wij Toussaint prettige en veilige kilometers toe!


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart