10x Mercedes-Benz Antos bakwagens voor Hoogvliet

Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn mag 10x Antos bakwagens, verdeeld over 2017 en 2018 afleveren aan Hoogvliet. Op onderstaande foto is de allereerste Mercedes-Benz Antos 2533 L ENA 6x2 te zien. De sleutels werden door een chauffeur van Hoogvliet met veel plezier in ontvangst genomen.

Keuze Mercedes-Benz.
De 10x Antos bakwagens zijn een vervolg van een uitvoerige testperiode waarin gedurende een jaar gereden is met twee voertuigen. Tijdens deze periode zijn er door Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn diverse inspanning gedaan. Zo werden de chauffeurs getraind en werd er samen met onze FleetBoard Specialist samengewerkt om het brandstofgebruik te reduceren. De inspanningen hadden succes, zowel het brandstofgebruik als de auto’s werden door Hoogvliet zeer gewaardeerd wat resulteerde in de aankoop van deze 10x Antos bakwagens.


Opbouw.
De trucks worden door Zuidwijk Carrosserie uit Alphen aan den Rijn voorzien van een kettingbaansysteem. Rudozi voorziet ze van een Dashcam en achteruitrijcamera met recorder. In overleg met de werkplaats van Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn worden de wagens doormiddel van een strakke planning en goed overleg op tijd geleverd.


Over Hoogvliet B.V.
Hoogvliet B.V. is een supermarktketen met moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Het service- en distributiecentrum bevinden zich in Alphen aan den Rijn. De organisatie telt in totaal ruim 5.000 enthousiaste medewerkers met gevoel voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Klik hier voor meer informatie.    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart