Actros Combi voor Lievaart Expeditie uit de Lier.

Mercedes-Benz Maasdijk heeft aan Lievaart Expeditie uit De Lier deze schitterende Actros combi mogen afleveren. De auto is uitgerust met de zuinige 2e generatie euro 6 motor met zijn maximale koppel al bij het toerental van 800t/min. Daarbij heeft de auto de vernieuwde aandrijflijn waarbij Mercedes-Benz opnieuw het brandstofverbruik nog verder verlaagt. 

Uitgerust met Side Guard Assist.
De Actros Combi is tevens uitgerust met Side Guard Assist. Hierbij wordt er met een speciale sensor de gehele rechterzijkant van zowel de bakwagen als de aanhangwagen tot een maximale lengte van 18,75m in de gaten gehouden! Mocht zich iets aan de rechterzijde of in de dode hoek bevinden dan wordt dit aangegeven doormiddel van een optisch signaal in het display en in de rechterraamstijl. Indien er op dit moment het knipperlicht of gestuurd wordt naar rechts dan volgt er ook een akoestisch signaal om de chauffeur te waarschuwen en ongelukken te voorkomen.


De koeling is verzorgt door TRS en de laadbakken door EBO Rhoon. De reclame is verzorgt door Tanco Sign en Print.

Over Lievaart Expeditie.

Lievaart Expeditie is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van expeditie met vaste, betrouwbare partners ťn met een flexibele instelling. Ze verzorgen jaarlijks het transport van ruim 4000 vrachten van Nederland naar ItaliŽ. Dankzij het unieke transportnetwerk gaat iedere vrachtwagen weer vol retour naar Nederland. Daarbij werken ze volgens een uitgekiend concept waarbij de chauffeurs op strategische plekken gewisseld worden.

Lievaart werkt uitsluitend met vervoerders die werken met kwalitatief hoogwaardige vrachtwagens. Stuk voor stuk voorzien van de meest geavanceerde techniek, waarmee iedere vracht op de juiste temperatuur wordt gehouden en online kan worden gemonitord.
Lievaart werkt met goed getrainde gekwalificeerde rijders die zijn gespecialiseerd in sierteeltvervoer en bovendien door Lievaart geschoold op klantvriendelijkheid. Lievaart heeft deze handelswijze samengevat in het gedragskompas als PRIMI: Professioneel, Resultaatgericht, Interesse, Meedenkend en Inventief. 

Wij wensen Lievaart Expeditie veel veilige en zuinige kilometers toe!

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart