2x nieuwe Mercedes-Benz Antos 2533 LENA voor Van der Mey 

Mercedes-Benz Roelofarendsveen heeft onderstaande 1e Antos afgeleverd aan Van der Mey. Deze trucks zijn voorzien van Powershift automaat, en PTO. De laadbak is verzorgd door Zwartjes Carrosserie en de koeling door TRS uit Noordwijk.Over van der Mey.

Als klein familiebedrijf begon van der Mey en na ruim 55 jaar zijn ze uitgegroeid tot een geÔntegreerde vleeswarenfabrikant, met als specialisatie het vervaardigen van ham- en bacon producten voor de verwerkende industrie, retail en groothandel.

Met meer dan 175 medewerkers, 15.000 vierkante meter aan moderne productieruimtes en een capaciteit van ruim 350 ton vleesproducten per week, zijn ze dť grote speler in de internationale vleeswarenindustrie. Door innovatieve productontwikkeling en hoogwaardige productieprocessen zijn ze in staat de samenstelling, smaak, vorm, snit en verpakking precies af te stemmen op de wensen van de klant.

Het kwaliteitsbeleid is erop gericht keer op keer een constant eindproduct te leveren, dat voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Door middel van de ingevoerde kwaliteitssystemen HACCP en BRC, worden onze bedrijfsprocessen beheerd en de voedselveiligheid gewaarborgd.

Met een breed en onderscheidend assortiment dat continu in ontwikkeling is, bedient van der Mey tal van klanten in geheel Europa, AziŽ en het Midden-Oosten.
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart