Fleetboard

Fleetboard en uw Rentabiliteit.

Om te zorgen dat u bij toenemende concurrentie niet achterop raakt, helpt Fleetboard om uw wagenpark efficiŽnt in te zetten. Of het nu om de automatisering van transportprocessen, de reductie van brandstof-, onderhoudskosten en CO2 gaat of om de registratie van de werktijden van de chauffeurs, Fleetboard is uw betrouwbare contractpartner.

Klik hier voor meer informatie over Fleetboard.

Ontdek Fleetboard.


Nieuwe Fleetboard Driver App beschikbaar. 

Sinds kort is de nieuwste Fleetboard Driver app te downloaden in de Apple Store of Google Play Store. Met deze app houd je als chauffeur o.a. eenvoudig jouw rijstijl in de gaten en ontvang/monitor je alle data omtrent jouw Mercedes-Benz Truck. Lees voor het registreren onderstaande instructie en je kunt kunt aan de slag.


Tips over de motorrem, voetrem & EcoRoll.

Fleetboard genereert ontzettend veel data, maar wat zijn nou belangrijke gegevens die goed kunnen worden uitgelegd? Eťn hiervan is het Anticiperend Rijden. Maar wat betekent dit eigenlijk? Download de tips via onderstaande button.


Extra tips voor Planners.

Voor de gebruikers van Fleetboard hebben we wat specifieke tips in een handig overzicht gezet. Dit maakt het bestuderen van je rapportages nog eenvoudiger. Download de tips via onderstaande button.


Over Fleetboard.

De maandelijkse fee voor de services zijn inclusief een onbegrensd dataverkeer (flatrate). Optioneel kunnen andere services, zoals koel data-management en Fleetboard Reports worden aangeboden. Gegevens kunnen 24/7 worden opgevraagd, zodat altijd de meest actuele data ter beschikking staat. Alle pakketten bevatten de opties Mapping voor de weergave van uw voertuigen op een wereldkaart en WebServices voor de integratie in de logistieke software.


Wij bieden drie servicepakketten aan voor verschillende gebruiksdoelen:
  • Voertuigmanagement 
  • Transportmanagement
  • Timemanagement

Hebt u vragen over Fleetboard? Wij stellen u graag voor aan onze eigen Fleetboard Specialist voor!Stefan Groen in ’t Woud
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Fleetboard Specialist
Tel. 071-3421040


Mail mij voor meer informatie.

 

 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart