Fleetboard

Fleetboard en uw Rentabiliteit.

Om te zorgen dat u bij toenemende concurrentie niet achterop raakt, helpt Fleetboard om uw wagenpark efficiŽnt in te zetten. Of het nu om de automatisering van transportprocessen, de reductie van brandstof-, onderhoudskosten en CO2 gaat of om de registratie van de werktijden van de chauffeurs, Fleetboard is uw betrouwbare contractpartner.


Over Fleetboard.

De maandelijkse fee voor de services zijn inclusief een onbegrensd dataverkeer (flatrate). Optioneel kunnen andere services, zoals koel data-management en Fleetboard Reports worden aangeboden. Gegevens kunnen 24/7 worden opgevraagd, zodat altijd de meest actuele data ter beschikking staat. Alle pakketten bevatten de opties Mapping voor de weergave van uw voertuigen op een wereldkaart en WebServices voor de integratie in de logistieke software.
Klik hier voor meer informatie over Fleetboard.

Ontdek Fleetboard.


Mercedes-Benz Uptime.

Beschikbaarheid, status en concreet advies. 

Alleen onderweg levert een truck geld op. Met het intelligente netwerk verhoogt Mercedes-Benz Uptime de beschikbaarheid, diagnosticeert continu de status van het voertuig en de aangekoppelde trailers en geeft concrete adviezen over hoe te handelen. Zo wordt tot dusver ongepland werkplaatsbezoek inplanbaar, waardoor voertuigen sneller weer inzetbaar zijn.

Door uw truck, uw transportbedrijf en de Mercedes-Benz dealer slim met elkaar te verbinden, creŽert Mercedes-Benz Uptime nieuwe maatstaven als het gaat om de inzetbaarheid van uw voertuigen en het plannen van werkplaatsbezoeken.Hebt u vragen over Fleetboard? Wij stellen u graag voor aan onze eigen Truck Connectivity Consultant!


Thomas Mos
Truck Connectivity Consultant
Tel. 070 340 03 02
thomas.mos@daimler.com 


Dien direct een terugbelverzoek in. 

 
 
 
 


 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart