Gebruikte trucks via Mercedes-Benz Dealerbedrijven

Wel eens nagedacht over de voordelen van een gebruikte truck? Dankzij een samenwerking met TruckStore helpt Mercedes-Benz Dealerbedrijven u ook daarmee graag op weg. Een gebruikte truck of niet, u krijgt sowieso de uitstekende service die u van Mercedes-Benz Dealerbedrijven mag verwachten!

Wat biedt een gebruikte truck van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven:

  • Kwaliteitsgarantie in verschillende kwaliteits- en prijsklassen.
  • In elke klasse een scherpe prijs.
  • Een zeer uitgebreid aanbod dankzij de samenwerking met TruckStore.
  • Kopen of juist (short)lease? Beide mogelijk!
  • Dankzij groot aanbod zeer veel configuraties.
  • Directe inzetbaarheid.
  • Onderhoudsgeschiedenis bijna altijd 100% bekend.

Een vrachtwagen via Truckstore.
In onze ervaring zijn er veel situaties waarbij een gebruikte vrachtwagen een goed alternatief is. Denk aan shortlease om aan een tijdelijk verhoogde vraag te voldoen, of aan koop wanneer een lange levertijd niet wenselijk is. Wat de reden ook is: Mercedes-Benz Dealerbedrijven kan u een optimale oplossing bieden!

 

29 vestigingen door heel Europa
Mercedes-Benz Dealerbedrijven beschikt dankzij de samenwerking met TruckStore over het gehele aanbod van de 29 TruckStore vestigingen verspreid door Europa. Omdat die vrachtwagens uniform zijn ingevoerd, hebben we direct inzichtelijk wat er beschikbaar is. Zo bieden we u snel de vrachtwagens die perfect bij uw transportvraag passen. Ook als blijkt dat die trucks zich momenteel ergens anders in Europa bevinden, zorgen we dat ze nagenoeg direct inzetbaar zijn!

De gebruikte trucks worden door TruckStore gekeurd op een manier die past bij de eisen die Mercedes-Benz aan zijn trucks stelt. Om tot de indeling in de klassen brons, zilver en goud te komen worden de vrachtwagens uitgebreid gekeurd en wordt rekening gehouden met onder meer de kilometerstand en de leeftijd.

 

Bekijk hier de gebruikte trucks

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart