.

Atego Compleet: aantrekkelijk geprijsde totaaloplossing voor het lichte distributiesegment

Als extra leveringsvariant heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven de Mercedes-Benz Atego Compleet. Deze is voorzien van een plywood opbouw plus een Dhollandia laadklep en is aantrekkelijk geprijsd met een leasetarief v.a. € 739,- /mnd.

De Mercedes-Benz Atego Compleet combineert de voordelen van de Mercedes-Benz Atego zoals een hoge restwaarde, bewezen betrouwbaarheid en een laag brandstofverbruik, met de voordelen van een compleet uitgerust voertuig. In het lichte distributiesegment van 6,5 – 16 ton is de Mercedes-Benz Atego al sinds de introductie in 1998 een begrip in de markt. De nieuwste generatie is nog zuiniger, schoner en veiliger dan zijn voorgangers en concurrenten.

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Ik wil meer weten over de Atego Compleet

 
 
 
 
 Opbouw
Voor de opbouw van de Mercedes-Benz Atego Compleet heeft u de keuze uit verschillende leveranciers die de plywood laadbak met lichtdoorlatend polyester dak leveren. Het laadvolume voor de Atego Compleet 816 is 35,5 m2 en 42,5 m2 voor de Atego Compleet 1218 L.

Deze leveranciers conformeren zich aan de Mercedes-Benz opbouwrichtlijnen en kwaliteit. Daarbij hebben zij veel ervaring met de trucks van het merk. Dat komt de levertijd en de prijs van de Mercedes-Benz Atego Compleet ten goede.

Laadklep
Dhollandia voorziet de Mercedes-Benz Atego Compleet van een laadklep met een draagkracht: 1.500kg.

Leasetarief: vanaf € 739,- p/mnd.
Mercedes-Benz CharterWay biedt voor de Atego Compleet een aantrekkelijk leasetarief aan.

Op basis van Netto Operational Lease (72 maanden en 50.000 km/jaar) kan de Mercedes-Benz Atego Compleet 816 vanaf € 739,- p/mnd. en de Atego Compleet 1218 L vanaf € 889,- p/mnd. geleased worden.

In het leasetarief is een standaard rijke uitrusting opgenomen met onder meer airconditioning, dakspoiler, zonneklep, Mercedes PowerShift 3 automaat met cruise control, ESP, luchtgeveerde comfortstoel, onderrijbeveiliging en FleetBoard Eco Support.