.

FleetBoard Drivers League 2017, schrijf je nu in!


Het is zover, de FleetBoard Drivers League 2017 is van start gegaan. In deze nationale en internationale wedstrijd strijden vrachtwagenchauffeurs om de beste rijstijl. Denk je dat jij de chauffeur met de beste rijstijl bent? Je kunt je bedrijf/vloot tot 2 juli opgeven. In deze periode kunnnen vloten en bedrijven zich registreren voor de Drivers League waarmee tevens mooie prijzen zijn te winnen. 


Fleetboard zoekt de beste chauffeurs en teams. Toon uw rijkunsten en maak kans op aantrekkelijke prijzen. Vanaf nu is het weer tijd om het tegen chauffeurs binnen uw bedrijf of van andere bedrijven op te nemen. Bent u sterk als team? Met de Fleetboard Drivers‘ League kunt u dubbel punten scoren. Versterk de teamspirit en neem als eenheid deel. Naast een prijs voor de drie beste chauffeurs ter wereld is er dit jaar ook een voor de drie beste teams. Deze wereldkampioenen krijgen de kans om in oktober naar Duitsland te komen, waar hen een spannend weekend te wachten staat. Aarzel dus niet en meld u direct aan.


Hoe kan ik mij aanmelden voor de Drivers League?Wat kan ik winnnen?

De beste chauffeurs en de beste teams in de wereld worden beloond met aantrekkelijke prijzen, want dat verdienen ze! De drie beste chauffeurs ontvangen*: 


De drie beste chauffeurs ontvangen*:

1e plaats: Een verzorgde reis voor de winnende chauffeur plus één medewerker van het bedrijf naar de Mercedes-Benz fabriek in Wörth en het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart. Inclusief één overnachting in de omgeving van Stuttgart. 

2e plaats: Een verzorgde reis voor de winnende chauffeur plus één medewerker van het bedrijf naar de Mercedes-Benz fabriek in Wörth en het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart. Inclusief één overnachting in de omgeving van Stuttgart. 

3e plaats: Een verzorgde reis voor de winnende chauffeur plus één medewerker van het bedrijf naar de Mercedes-Benz fabriek in Wörth en het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart. Inclusief één overnachting in de omgeving van Stuttgart. En natuurlijk gaat het winnende team ook niet met lege handen naar huis*: 


En natuurlijk gaat het winnende team ook niet met lege handen naar huis*:

1e plaats: Off-Road rijden inclusief een barbecue 

2e plaats: Slipcursus inclusief een borrel 

3e plaats: Karten inclusief een borrel 


Wereldkampioen:
Over alle deelnemende landen worden de drie beste chauffeurs en teams ter wereld vastgesteld. De betreffende winnaars in de categorie Chauffeur alsook een vertegenwoordiger in de categorie Team kunnen zich verheugen op een spannend weekend in oktober 2017 in Duitsland. 


Klik hier voor het aanmelden voor de Fleetboard Drivers League 2017.

Uitleg?

Onze FleetBoard Specialist heeft een handige uitleg voor u gemaakt die u kunt raadplegen voor al u vragen rondom de Drivers League. Mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen.


Stefan Groen in ’t Woud
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
FleetBoard Specialist
Tel. 071-3421040
Mail mij voor meer informatie.

 

* Wijzigingen voorbehouden, alle prijzen hebben betrekking op een verzilvering in 2018