Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.

Zelf beoordelen

Kies de vestiging waar u een beoordeling voor wilt achterlaten.

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Prima team en nog nooit teleurgesteld

1 juli 2020

Gerard uit KATWIJK ZH

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

ondank dat het tot 2* fout ging bij de montage van het onderdeel, waardoor de auto langer in de garage bleef. Het is keurig opgelost met een leen auto.

18 juni 2020

G. uit ROCKANJE

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Alles prima verlopen

15 juni 2020

Mike uit ALPHEN AAN DEN RIJN

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Conform afspraak is de B-beurt uitstekend uitgevoerd inclusief extra vervangen ruitenwissers.

19 mei 2020

N. uit WOERDEN

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Snel en oplossend gericht werk, ideaal voor de onmisbare voertuigen uit het wagenpark ! Men snapt dat een bedrijfswagen niet stil kan staan en doet er alles aan om het juiste te bestellen en te monteren in een zeer korte tijd! Stilstaan in een garage kost geld maar als dat op een vlotte manier geregeld word heb je er vrede mee!

30 april 2020

Ronald uit KATWIJK ZH

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Servicebeurt gehad. Super geregeld.

25 april 2020

Ronald Beekman uit Nieuwveen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Maasdijk

Lekker gewerkt pik, snel en goed geholpen

16 april 2020

A.S.J. uit ZOETERMEER

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

super kan niet beter een dikke 10

6 april 2020

F. wijmans uit ZEVENHUIZEN ZH

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Mercedes-Benz Maasdijk

.

6 april 2020

Patrick uit VLAARDINGEN

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Fijne werkplaats, goede service

23 maart 2020

Anton uit Apeldoorn

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
3 Mercedes-Benz Maasdijk

- aan de balie wordt je niet eens aangekeken of als je gezien wordt hoor je "zeg het eens" dit vind ik zeer onder de maat en niveau Mercedes auto staat aantal dagen maar wordt niet eens naar gekeken (terwijl je WERKauto mist en als je het gaat ophalen begrijp je dat het niet af is) afspraak maken is heel lastig en stroef LETOP!!! dit heeft niks met personen te maken het gaat om Beleid het bedrijf en Regels te maken

17 maart 2020

Mehdi uit Wateringen

  • service6
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

om jullie telefonisch te bereiken heb ik slechte ervaring 1-auto kopen, Alphen neemt niet op, na 10 keer naar Leiden gegaan daar auto gekocht 2-remvoering: 10 keer Alphen bellen om contact te leggen. Eenmaal bij werkplaats daar gaat het uitstekend

24 februari 2020

Joris van Dam uit Alphen aan den Rijn

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
8 Mercedes-Benz Maasdijk

Prima garage

17 februari 2020

rene vis uit Kwintsheul

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Zeer vriendelijke mensen aan de balie.

13 februari 2020

Ron uit Woubrugge

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

De heer van Dijk heeft het allemaal, stuurt collega's adequaat aan en denkt in oplossingen. Een niet voorradig onderdeel was beschikbaar in Den Haag. Ik ben het met een bedrijfswagen gaan ophalen. Dat voorkwam een extra rit. Woon op 75 autominuten afstand. Beurt kunnen afronden, efficiŽnt voor het bedrijf, ik helemaal gelukkig. Top! Ook bij de jaarlijks terugkerende check van de alarminstallatie is ijverig meegedacht. Hadden dhr van Dijk en zijn collega dit niet onderkend, dan was ik er niet achter gekomen. O ja, de beurt was helemaal naar wens uitgevoerd.

13 februari 2020

Nico uit Numansdorp

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Kom er nu al een aantal jaren maar de service is altyd perfect.

10 februari 2020

W. uit Hazerswoude

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Prima service en tijdsduur volgens afspraak

10 februari 2020

Hans uit Reeuwijk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
4 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

auto maandag middag gebracht voor haperend contact slot ben de auto hele week kwijt geweest heb zelf vrijdag over gebeld kreeg de receptie zou worden terug gebeld maar helaas niets gehoord maandag wederom zelf gebeld kon de auto einde middag op halen als ik maar 840 euro contant of per pin ter plekke te betalen heb twee weken daarvoor mijn 5 e nieuwe auto opgehaald en betaald (geen Lease) conclusie ik heb vertrouwen in Mercedes alphen maar Mercedes heeft geen vertrouwen in MIJ mijn volgende nieuwe auto ga ik zeker elders aan schaffen . groet Gerard Vaneman

Reactie Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Beste meneer Vaneman, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Inmiddels is er contact met u opgenomen door onze servicemanager en is het een en ander uitgelegd. Wij gaan ervan uit u hierbij voldoende te hebben geÔnformeerd. Heeft u nog vragen? Stel die gerust door een e-mail te sturen naar marketing-mbdb@daimler.com. Met vriendelijke groet, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

10 februari 2020

gerard vaneman uit teraar

  • service4
  • deskundigheid5
  • prijs/kwaliteit4
7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Ik heb meerdere keren contact opgenomen met MBDB te Alphen a/d Rhijn en ze precies verteld wat mijn probleem was. Doordat degene die mij er meer over kon vertellen niet aanwezig was werd mij een terugbelverzoek aangeboden wat voor mij uiteraard de enigste mogelijkheid was om weer in contact te komen met de desbetreffende persoon. Na een periode van ca 3/4 weken nog steeds geen terugbelverzoek ontvangen waarop ik de dealer nogmaals heb opgebeld. Voor mijn 1ste keer als klant bij Mercedes is dit zeker geen leuke ervaring!

7 februari 2020

Taxi B drive uit Hillegom

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit6
1 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Afgelopen december een auto gekocht bij Mercedes-benz Alphen. Helaas bleek de auto niet goed aflever klaar gemaakt te zijn waardoor er na aflevering al diverse problemen waren. Na 3 keer teruggaan is het een en ander opgelost maar er zijn weer nieuwe en dezelfde mankementen.. Na een klacht ingediend te hebben bij Mercedes Nederland blijkt dat de vestiging Alphen dit zelf behandeld. En deze gaf telefonisch aan dat ze mijn klacht niet behandelen.. Bij deze raad ik dus iedereen af om ook maar iets bij deze dealer organisatie te kopen. De kwaliteit en service is zeer slecht. Mijn ervaringen zijn gebaseerd op meerdere aankopen en diverse andere in mijn omgeving.

7 februari 2020

Roy uit Den Haag

  • service1
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit1
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Hij rijdt weer als een zonnetje en hetgeen ik eigenlijk het meeste waardeer, is dat de auto gewassen terug komt. Dat had ik bij Mercedes niet eerder meegemaakt. Ik heb echter geen terugkoppeling gehad over het start probleem dat ik een week voorafgaand aan de onderhoudsbeurt had. Er is toen via de service een monteur langs geweest omdat de auto niet meer startte. Ik had eerst een 5 keer geprobeerd te starten, lichten en lampjes op het dashboard branden, maar hij startte niet. Bij aankomst monteur startte de auto opeens wel weer.

6 februari 2020

Edwin uit Mijnsheerenland

  • service8
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Onderhoud aan onze auto is goed en vakkundig uitgevoerd. Werd vriendelijk geholpen en kreeg auto gewassen en uitgezogen terug. Parkeren is een probleem maar dat werd door het aanwezige personeel toch opgelost.

5 februari 2020

Caty uit Haastrecht

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
2 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Slecht! Auto gekocht die niet goed afleverklaar gemaakt is. Gelukkig 1 jaar garantie, Maar het kost veel moeite om de verkoper te laten bewegen om dit op te lossen en onnodige tijd om de auto te brengen. Ook bleek na een week dat de glimmende auto niet zo glimmend was...Veel plekken bijgewerkt waaronder 2 flinke schade's. Bij klagen bleek dat dit normaal is dat de auto zo bijgewerkt word dat de schades in de showroom niet te zien zijn. Mijn inziens behoorlijk misleidend en zeker niet te verwachten bij een mercedes dealer. Voordeel van kopen bij de dealer is de zekerheid maar ook dat kan je dus niet meer verwachten!

Reactie Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Beste Roy, Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie. Wij betreuren het ten zeerste dat u deze ervaring heeft opgedaan bij uw nieuwe auto. Daarom laten wij zo spoedig mogelijk de salesmanager contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

3 februari 2020

Roy uit Den Haag

  • service3
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit2
5 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

geen goede prijs - kwaliteit verhouding

Reactie Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Beste meneer Van der Wees, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij proberen zo goed mogelijk van te voren aan te geven wat de kosten zijn van de reparatie en hoe lang de werkzaamheden gaan duren. Als u vindt dat dit niet duidelijk naar u gecommuniceerd is, laten we graag een servicemanager contact met u opnemen. U kunt uw reactie sturen naar marketing-mbdb@daimler.com sturen. Met vriendelijke groet, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

3 februari 2020

Wees van der uit Leidschendam

  • service7
  • deskundigheid4
  • prijs/kwaliteit3
10 Mercedes-Benz Maasdijk

Goede service

1 februari 2020

Gerard uit Rotterdam

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Afspraak super. Uitleg van de werkzaamheden top. Keurig gebeld dat auto gereed was. Bij afhalen factuur netjes uitgelegd. Een kleine opmerking de auto was niet gewassen,maar zij vertelde ons dat de installatie defect is. Maar wat ons verbaasde wij werden deze week gebeld en ik kon langs komen want de wasinstallatie is weer in orde. Dit is echt TOP.

29 januari 2020

Dick van Leijden uit Alphen aan den RIJN

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
4 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Positief: - Aannemen auto en meegeven leenauto ging voorspoedig - Ik werd in de loop van de dag gebeld dat mijn auto klaar was Negatief: - Ik heb geen idee wat er aan mijn auto is gedaan en of hier nog wat bijzonders uit kwam. Ik zou verwachten dat daar wat over verteld wordt. - De leenauto was niet afgetankt. Ik heb er die dag maximaal 10 km mee gereden (van de Mercedes-Benz werkplaats naar het BDO kantoor in Alphen en weer terug) en had niet getankt. Bij inleveren van de auto kreeg ik te horen dat ik moest gaan tanken en er ging 11 liter in (hier kan je ruim 100 km mee rijden). Ik heb dit direct aangegeven maar hier werd niets mee gedaan. Naar mijn mening diefstal van de leasemaatschappij, en bovendien zeer klantonvriendelijk. Ik had bij een toonaangevend merk als Mercedes betere service verwacht.

Reactie Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

UPDATE: Mevrouw De Wit zojuist uitgebreid gesproken en uitleg gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden. Nu wordt er nog een vervolgafspraak ingepland om een onderdeel te vervangen. Tegelijkertijd zullen we op kosten van MBDB 11 liter brandstof in haar eigen auto doen. Wij gaan er van uit dat de klachten en vragen van mevrouw De Wit hierbij opgelost zijn. Met vriendelijke groet, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven _______________________________________ Beste mevrouw De Wit, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaringen heeft opgedaan. Het is uiteraard niet de bedoeling om u dit gevoel te geven. Daarom laten we zo snel mogelijk een service manager contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

24 januari 2020

Anne uit Nieuwerbrug

  • service2
2 Mercedes-Benz Maasdijk

Lak laat los op dak aan beide zijde onder de dakrailing. Men nam niet de moeite om te komen kijken en nadat de auto is opgehaald na zijn beurt en vroeg over de lakschade werd er verteld dat Mercedes er op terug zou komen en zij contact opnemen. Tot op heden nog niet gebeurd

Reactie Mercedes-Benz Maasdijk

Beste meneer Zanten, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft opgedaan. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Wij nemen dit zeer serieus en daarom zal een service manager contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

21 januari 2020

Johan Zanten uit Stellendam

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Prima

14 januari 2020

Rob Bodenstaff uit zegveld

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

AUTO 7:30 OPGEHAALD THUIS EN 17:30 GERETOURNEERD. PERFECT.

14 januari 2020

John uit Bodegraven

  • service10
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
2 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Ik heb een prachtige vito gekocht maart 2019. De auto gekocht met een afleverpakket wat inhield de eerste 2 onderhoudsbeurten gratis en een jaar extra garantie. (twv rond de 900) ik heb in donderhandeling echter gezegd " ik koop de bus maar dan wil ik de 900 eraf (korting). Na even twijfelen was de deal gesloten. Echter na de eerste onderhoudsbeurt te hebben laten uitvoeren ,kreeg ik de rekening op mijn conto!!! tja was de reactie u heeft er niet voor betaald dus ook geen recht op ! Ik voelde bij lompweg gezegd "bedonderd" "Dit stond niet in het koopcontract was de reactie" . Nu wordt de bus echter aangeboden met deze actie , is het dan niet zo dat er in het koopcontract moet staan dat ik van deze actie afzie ?? Na verhaal te halen bij de directie in den haag ,na overigens een fijn gesprek, zou ik terug gebeld worden hierover . dit moet echter (na 4 maanden)nog gebeuren helaas .

10 januari 2020

Jeroen uit Schoonhoven

  • service2
  • deskundigheid2
  • prijs/kwaliteit2
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Service goed uitgevoerd volgens afspraak

10 januari 2020

Andr uit Rotterdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
9 Mercedes-Benz Maasdijk

er is best wel wat specialisme nodig omtrent deze auto. ook willen we graag in de vakantie deze werkzaamheden uitgevoerd hebben zodat we geen verlet hebben. dit kan altijd worden geregeld.

10 januari 2020

Jan van den Ende uit Monster

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Goede Service , ga zo door

6 januari 2020

Hr. Bezuijen uit Voorschoten

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Prima

2 januari 2020

Nico uit Alphen

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Snel afspraak kunnen maken, geholpen op afgesproken tijdstip. Zoals altijd correct en vriendelijk ontvangen.

2 januari 2020

George uit Warmond

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
1 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Vond het geheel zwaar teleurstellend afspraak gemaakt zou circa 4 uur duren voor 1e service beurt met terug roep acties, om 0730 gebracht om 1600 zou ik de bus ophalen echter nog niet klaar om 1720 kreeg ik de bus terug echter achterremmen moest ik nog keer voor terugkomen, leenauto was niet afgetankt dit bleek achteraf 60 km gereden 14 liter diesel verbruikt, reactie kan gebeuren, reed met bus weg bleek bandenspanning ra 2 bar minder als de rest waarschuwingslampje brandde al onderweg wiel moeten verwisselen, bij de achterremmen zou 1 uur duren dit werden er 2,5. dus al met al zwaar waardeloos en dan moet je blij zijn om met een ster te rijden?????? voor verdere info 0653160201. gr Harold Hartman

29 december 2019

harold uit Westervoort

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Werkplaats goed bereikbaar en je wordt altijd vriendelijk en klantgericht geholpen. Uitstekend!

23 december 2019

Hans uit Den Haag

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Goed geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe Mercedes Alleen jammer dat er geen papieren beschrijving meer van is! Maar we kunnen altijd bellen als er iets is

21 december 2019

Cees uit Lamswaarde

  • service7
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

prima service

19 december 2019

leo uit woubrugge

  • service8
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit8
10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Goede ervaring opgedaan met dit bedrijf.

12 december 2019

Erik uit Den Haag

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Mercedes-Benz Maasdijk

Goedemiddag, ik ben ontevreden, omdat ik een servicecontract het tot 240000 kilometer en nu met 260000 kilometer ineens ruim 600,- moet betalen. Niemand heeft mij hiervan op de hoogte gebracht.

12 december 2019

Jaco uit 's-gravenzande

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

..

11 december 2019

th schaap uit Alphen aan den Rijn

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Uitstekend

6 december 2019

Loek uit Langeraar

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Goed

4 december 2019

Bert de Mooij uit NAALDWIJK

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

prima service

3 december 2019

Arno uit Sassenheim

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Ervaring is positief

3 december 2019

Peter uit Zevenhoven

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
6 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Per saldo kostte deze servicebeurt 33% meer dan het op de website aangegeven tarief van 429, zonder communicatie vooraf over extra kosten en dat vind ik niet gering voor een zo goed als nieuwe auto waarmee ik in een jaar 14.000 km gereden heb. Als de remvloeistof al bij km stand 23.763 vervangen moet worden vind ik dat a. niet getuigen van kwaliteit en duurzaamheid en b. iets dat dan in een standaardtarief opgenomen hoort te zijn. Idem voor het interieur-stoffilter. Mijn twee (andere, navigatie) extra werkzaamheden heb ik vooraf on-line opgegeven en bij het brengen van de auto nog een keer aangegeven (omdat het niet doorgekomen was) en bij het ophalen naar moeten vragen, maar er was niets opgelost en nu wacht ik op een seintje dat ik daarvoor terug kan komen, omdat een USB stick van MBDB het niet doet.....terwijl ik dacht dat de kaarten vanzelf on-line updated zouden blijven de eerste drie jaar. De NL kaart is van 2017/2018 en het is nu eind 2019. Het tweede navigatie-issue heeft de monteur niet bereikt en is daardoor ook niet aangepakt. De servicebeurt zelf zal ongetwijfeld netjes uitgevoerd zijn, we vertrouwen allemaal ons leven toe aan een goed onderhouden voertuig. Keurige ontvangst en prima vervangende auto.

Reactie Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Beste meneer Posthoorn, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Uit uw verhaal maken wij op dat de communicatie niet zo is verlopen zoals u en wij dat graag willen zien. Daarom zorgen wij ervoor dat de service manager van Alphen a/d Rijn zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Heeft u nog andere vragen/opmerkingen? Dan kunt u ten alle tijde een e-mail sturen naar marketing-mbdb@daimler.com. We zien u graag weer terug bij Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn! Met vriendelijke groet, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

3 december 2019

Peter uit Bleiswijk

  • service6
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit3
7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Auto kreeg A5 beurt+ wielen wisselen, moest hem voor 9 uur brengen. Om iets over drieŽn werd ik gebeld data hij klaar was. Waarom kan er geen tijd worden afgesproken bv. Wij hebben voor de arbeid een halve dag nodig, daar was ik mee geholpen.

28 november 2019

C. Jgers uit Boskoop

  • service6
  • deskundigheid6
7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Prima geholpen, met daarbij het gevoel dat ik weer als Mercedes klant wordt behandeld.

25 november 2019

C.R. van Lierop uit Hazerswoude Dorp

  • service8
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

oh naar behoren uitgevoerd. receptie en monteurs vriendelijk en professioneel

19 november 2019

A.H. Derwort uit Bergschenhoek

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Wordt altijd correct geholpen

14 november 2019

Hendrik Jan uit Leiderdorp

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Perfect !

13 november 2019

Chris Clemens uit Lisserbroek

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

prettig samengewerkt

7 november 2019

F.J. Kortekaas uit Noordwijkerhout

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
5 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Altijd goed geholpen daar. Alleen deze x gruwelijk fout gegaan. Heb daar bijna 1.45 uur zitten wachten tot ik toevallig even naar buiten keek en m'n bus nog buiten zag staan! En toch echt een afspraak gemaakt had dat ik erop zou wachten... Ging om een grote beurt inclusief automaatbak spoelen. Dus duurde wel een paar uur. Beetje jammer dit en kosten mij bijna de hele dag. En dan komt er nog bij toen ik wegreed ik vroeg is de interieur filter gedaan...... Maar goed dat ik 't vroeg want dat waren ze nog vergeten. Dus deze dag was echt een kut dag om zo maar te zeggen. Maar goed m'n busje loopt weer als een speer dat maakt een hoop goed en had een mooie jas gehad (was wel te klein) dus al met al is 't nog goed gekomen.

7 november 2019

Jorg uit Kerkdriel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Uitstekend

31 oktober 2019

Hans uit Leimuiden

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

niets op aan te merken

28 oktober 2019

J. Hardenberg uit Langeraar

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

mooi werk

16 oktober 2019

a.m.stolwijk uit boskoop

  • service9
  • deskundigheid10
10 Mercedes-Benz Maasdijk

Perfect, kan niet beter.

8 oktober 2019

Hans uit den Hoorn

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
1 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

De afspraak was dat de bus om 15.00 uur klaar zou zijn omdat de bus ook nog verderop moest voor ander onderhoud. Dat is nu niet gebeurd. Met gevolg dat deze bus nu nogmaals terug moet komen uit Duitsland dus weer onnodig 1600 km moet rijden. Dus ga er maar vanuit dat wij niet nogmaals onze bus bij jullie voor onderhoud brengen.

4 oktober 2019

Cees Noort uit RIJNSBURG

  • service1
  • prijs/kwaliteit1
10 Mercedes-Benz Maasdijk

Altijd goede ervaring

25 september 2019

Rob Veenman uit Honselersdijk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Service volgens afspraak uitgevoerd. Ervaring met aktiveren van Merc.me was lastig, maar uitstekend geholpen door de helpdesk. Prijs/kwaliteit kan ik niet beoordelen wegens ontbreken van een alternatief.

24 september 2019

Jan uit Zwammerdam

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Dhr van Dijk werkt adequaat , prima service wederom maar dat ben ik inmiddels gewend

24 september 2019

Wim uit Bergschenhoek

  • service10
  • deskundigheid10
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Vlotte en kundige behandeling van de klacht/reparatiewens

24 september 2019

Sidney uit Coppens

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Ik heb mijn auto diverse keren aangeboden met de melding dat ik een trilling voelde bij het remmen in de filialen Forepark en Naaldwijk... mij werd verteld dat ze geen diagnose konden vinden. Ik heb dus ruim 2 jaar het idee gehad dat het zo hoorde bij een C300 Hybride. Nu bleek dat er een kromme draagarm is vervangen waarbij ik zelfs een foto heb gekregen en het euvel is verdwenen. Chapau voor de monteur die een goede inspectie heeft uitgevoerd zonder dat ik dit nog had vermeld hier in Alphen af Rijn.

24 september 2019

Dennis uit Zoetermeer

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
4 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Laat ik beginnen met de opmerking dat de service prima is uitgevoerd. Word altijd keurig te woord gestaan. Teleurstellend is dat ik na het maken van de afspraak voor een servicebeurt ben gebeld door het servicecenter van MB, zulks mede n.a.v. van mijn klacht over het navigatiesysteem, waarmee ik vanaf het begin problemen ervaar. Geadviseerd werd de software te upgraden. Daartoe besloten. Later begrepen dat dit een bekend probleem is waar MB niets aan kan doen en MB heeft besloten over te stappen naar ander systeem. Het gegeven advies is dus bewust onjuist en dat is je klanten belazeren. Daarnaast heb ik interesse getoond in de GLC SUV. Drie keer gesproken met een verkoper. Zou mij offerte toesturen. Het is nu 1.5 week later. Nog steeds niet ontvangen. Hoeft nu overigens ook niet meer. Inmiddels dealer gevonden die wel graag auto's verkoopt.

7 september 2019

R.P. de Bruin uit Alphen a/d Rijn

  • service8
  • deskundigheid1
  • prijs/kwaliteit5
10 Mercedes-Benz Maasdijk

Super snel geregeld

3 september 2019

alex van Leersum uit honselersdijk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Geen noemenswaardige opmerkingen

2 september 2019

Bob uit Alphen aan den Rijn

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Heel goed

22 augustus 2019

Percival uit Alphen aan den Rijn

  • service10
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

prima werk, bij servicebeurt A geen sloten smeren??

21 augustus 2019

wim van der nat uit Alphen Aan Den Rijn

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Goede service en vriendelijke medewerkers.

2 juli 2019

M.C. Biever uit HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Tot op heden ben ik altijd heel tevreden geweest over de service van Mercedes Benz en de dealer in Alphen aan den Rijn. Drie zaken die me bevreemden en niet premium waardig zijn: - Afspraak werd vanuit Leiden gemaakt maar is nooit in de agenda van de vestiging in Alphen aan den Rijn terecht gekomen dus toen ik paar dagen van te voren belde om te vragen of de afspraak uur later kon, wisten ze niet dat ik zou komen. - Ik heb hiervoor altijd zakelijk ge-lease-ed en daar is nooit gesproken over het reinigen van airco, danwel het brengen van extra kosten. Bij private lease wel, echt een slechte zaak. - Ik was gewend bij andere merken dat de auto tijdens een servicebeurt gewassen wordt, zeker bij een premium merk had ik dit verwacht, gebeurde in het verleden ook. Dit keer niet. Jammer.

1 juli 2019

Bram den Uijl uit ALPHEN AAN DEN RIJN

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Is zeer goed

1 juli 2019

C.P. Hendriks uit ALPHEN AAN DEN RIJN

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Zeer goed ontvangen en goede afspraken gemaakt en nagekomen.

28 juni 2019

W.J. Sprenkels uit ZOETERMEER

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 juni 2019

C.G. Kerkhof uit VOORSCHOTEN

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 juni 2019

G. Kouwenhoven uit VLEUTEN

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

goed lekkere koffie makkelijke stoel om te wachten aardige mensen mooi de auto gewassen en uitgestofzuigd toppy

20 juni 2019

C.A. Nagtegaal uit ALPHEN A/D RIJN

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 juni 2019

N.P.E. van Doorn uit \'S-GRAVENHAGE

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

zeer goed

18 juni 2019

H.N. Maarhuis uit BODEGRAVEN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 juni 2019

G. Kamphorst uit ROCKANJE

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

In een woord prima

11 juni 2019

K.H. van de Graaf uit ALPHEN AAN DEN RIJN

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

In een woord prima

11 juni 2019

K.H. van de Graaf uit ALPHEN AAN DEN RIJN

7 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd, prijsopgave vooraf komt niet overeen met rekening achteraf.

5 juni 2019

R Visser uit AMSTERDAM

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

prima

5 juni 2019

R. Diederik uit NIEUWKOOP

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

De ervaringen zijn goed. Alleen bij de afspraak had ik gedacht dat er voor de extra werkzaamheden alleen een diagnose gedaan zou worden, echter de extra werkzaamheden zijn zonder overleg gewoon uitgevoerd.

5 juni 2019

F. Semplonius uit ZOETERMEER

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Zeer tevreden!

3 juni 2019

D. Vondeling uit GOUDA

7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

goed bedrijf, anders zou ik er geen 20 jaar klant zijn

3 juni 2019

H.W. Gelderblom uit ALPHEN AAN DEN RIJN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 mei 2019

Z.A. Ronkes uit LEIDEN

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Heel goed en gericht contact over de inhoud beurt en het interieur geluidsniveau.

21 mei 2019

N. van Omme uit WOERDEN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 mei 2019

L.C. Betgen uit BOSKOOP

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Veel goede service en kontakren. Een prettige zaak.

15 mei 2019

H. van Weeren uit ALPHEN AAN DEN RIJN

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Super goede service.

13 mei 2019

R. Beekman uit NIEUWVEEN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 mei 2019

R.J.A.M. Pouw uit LISSE

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 mei 2019

F.Th.A. Slingerland uit HAZERSWOUDE-DORP

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 mei 2019

M. van Dijk uit UITHOORN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 mei 2019

R. van Montfoort uit DELFT

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 mei 2019

A.M.C. van Teijlingen uit NIEUWKOOP

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Prima. Vriendelijk en professioneel.

6 mei 2019

M.M. Verheul uit ALPHEN AAN DEN RIJN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 mei 2019

J.C. van Kleef uit Alphen aan den Rijn

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 mei 2019

H.J.P. Beerstecher uit OEGSTGEEST

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

30 april 2019

H.A.J. van Hout uit ALPHEN AAN DEN RIJN

7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 april 2019

T.C. Oudshoorn uit ALPHEN AAN DEN RIJN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

De samenwerking is positief met name met Jan van Dijk

24 april 2019

J.W. van Riemsdijk uit REEUWIJK

2 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Slecht. Men bleek bij de vorige wintebandenwissel een zomerband te hebben laten zitten en deed net alsof ik dat gedaan had. Nadat ik had aangegeven dat Mercedes dit toch echt zelf gedaan had hoorde ik niets meer en werd de wissel gewoon in rekening gebracht.

17 april 2019

J. A. Huijgen uit ZOETERWOUDE

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 april 2019

H. van der Neut uit BODEGRAVEN

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Goed

16 april 2019

S. de Jong uit JOURE

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 april 2019

F.A. Van der Meer uit OUDE WETERING

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

vakkundig bedrijf zeer vriendelijk personeel

15 april 2019

W. Kranenburg uit SCHIEDAM

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 april 2019

M.M. Kooi-Kaptein uit ALMERE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 april 2019

T. Roerig uit KATWIJK ZH

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Heel goed.

2 april 2019

J. Baks uit ALPHEN AAN DEN RIJN

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

de ervaringen zijn zeer goed

2 april 2019

N.C.M. Slobbe uit NOORDWIJKERHOUT

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 maart 2019

R. Bodegraven uit NIEUWKOOP

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Altijd goed.

25 maart 2019

F.J. Betcke uit KOUDEKERK AAN DEN RIJN

7 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Volgens de telefonische afspraak kon ik op de APK keuring wachten. Uiteindelijk heeft het bij elkaar een uur en drie kwartier geduurd. Dat vindt ik geen tijd om te wachten. Bovendien werdt er geen koffie aangeboden. Tijdens de beurt een week later was het enige vervoermiddel om gebruik van te maken een aftandse fiets waar ik zelfs mijn kinderen niet mee op de weg zou sturen. Een blamage voor een top merk auto.

21 maart 2019

F.J.J. Rammeloo uit ALPHEN AAN DEN RIJN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Super goede service en hulp! Goede balans tussen service en spoed!

19 maart 2019

Rudi Braakman uit AMSTELVEEN

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 maart 2019

J.C.F. van Rijswijk uit LEIDSCHENDAM

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 maart 2019

R.H. Schnezler uit ALPHEN AAN DEN RIJN

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 maart 2019

A.S. Bongaards uit \'S-GRAVENZANDE

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 maart 2019

C.D. Wakker uit MAASSLUIS

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 maart 2019

H. van der Berg uit DUIVEN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Vriendelijke en deskundige medewerkers.

11 maart 2019

C.J. den Hartogh-van Bochoven uit ALPHEN AAN DEN RIJN

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Nadat ik een paar klachten had kenbaar gemaakt heeft Mercedes Roelofarendsveen direct gebeld, excuses gemaakt en het euvel verholpen. Bedankt voor de snelle actie.

6 maart 2019

Peter de Vries uit ZOETERWOUDE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 maart 2019

Toon Roerig uit KATWIJK ZH

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Prima werk geleverd alles volgens afspraak en netjes gebeld met overige onkosten. enige puntje van kritiek is het gelijk moeten voldoen van de factuur aangezien dit ook een hoog bedrag was( ruim 1800)

4 maart 2019

J.G.M. van der Weijden uit HEEMSTEDE

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Prima service/professioneel!

4 maart 2019

E.L. Veele uit BENTHUIZEN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Door de duidelijke afspraken vantevoren en het contact tijdens de onderhoudsbeurten en reparaties is het erg prettig om met mijn Mercedes-Benz bij MBDB Alphen aan den Rijn te komen.

27 februari 2019

D. Hoogeveen uit ALPHEN AAN DEN RIJN

10 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 februari 2019

R. de Haan uit DEN HOORN ZH

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 februari 2019

J. Agterberg uit WOERDEN

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Super organisatie met vriendelijke service richting klant!

20 februari 2019

D. Vondeling uit HEERENVEEN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

prima, uitstekend verzorgd!

19 februari 2019

M. Woutersen uit ZOETERMEER

6 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

alles goed verlopen, hartaanval mbt de factuur

18 februari 2019

S. Koeber uit BLEISWIJK

8 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 februari 2019

J.A.G. Verdiesen uit ALPHEN AAN DEN RIJN

9 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 februari 2019

T.H.M. Fischer uit HAZERSWOUDE-DORP

10 Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 februari 2019

C. Hoogendijk uit Hazerswoude

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Goed

12 februari 2019

R.J. van Lopik uit VLAARDINGEN

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Goed

12 februari 2019

R.J. van Lopik uit VLAARDINGEN

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 januari 2019

J. Konijn uit VOORSCHOTEN

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 januari 2019

M.C. Pels uit OOSTZAAN

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 januari 2019

D.J.M. Vijverberg uit \'S-GRAVENZANDE

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 januari 2019

D. Boekestijn uit MAASLAND

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

15 januari 2019

R. Vieveen uit DE LIER

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 januari 2019

R. Kluiters uit MAASLAND

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 januari 2019

G. van Schie uit HILLEGOM

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Goed

28 december 2018

T.J.A. Schmitz uit DE LIER

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 december 2018

R. Veenman uit HONSELERSDIJK

10 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 december 2018

C. van der Meer uit HOEK VAN HOLLAND

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

goede service en vriendelijk personeel.

17 december 2018

T. van Haaster uit NIEUW-VENNEP

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 december 2018

A. Dinmohamed uit \'S-GRAVENHAGE

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 november 2018

N. Van Egmond uit RIJNSBURG

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Prima

5 november 2018

H. Geutsken uit HAARLEM

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 november 2018

H. Janssen uit VALKENBURG ZH

9 Mercedes-Benz Maasdijk

mijn ervaringen zijn goed

30 oktober 2018

A.S. Bongaards uit \'S-GRAVENZANDE

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Vriendelijk en behulpzaam, prettige manier van zaken doen. Schade bij aflevering wordt nog op een coulante manier opgelost.

16 oktober 2018

K. J. Vervoort uit ZEIST

10 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 oktober 2018

Jan Vis uit WATERINGEN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 oktober 2018

T. Roerig uit KATWIJK ZH

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 september 2018

T. Roerig uit KATWIJK ZH

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 september 2018

T. van Heugten uit DEN HAAG

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 september 2018

H. Paauwe uit DE LIER

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 september 2018

D. van Hees uit SCHIEDAM

8 Mercedes-Benz Maasdijk

We zijn prima geholpen en aandacht voor de mobiliteit van ons bedrijf

6 september 2018

E.M.M. de Maat uit MAASDIJK

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

30 augustus 2018

R. Meijer uit HOORN NH

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Zeer klantgericht , niet overdreven maar oprechte belangstelling

24 augustus 2018

J. Mesman uit \'S-GRAVENHAGE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

wij dachten aan een storing, bleek niets aan de hand te zijn. Toch - ondanks de drukte en vacanties - perfect en direct geholpen door de medewerkers van de werkplaats. CHAPEAU hoor, dat is dienstverlening.

9 augustus 2018

G. Rothert Sr. uit NIEUW-VENNEP

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Coulant,efficient,ietsje pietsie prijzig,maar uiteindelijk een tevreden klant. Tevens vriendelijke medewerkers aan de balie,ook dat mag wel eens gezegd worden.

6 augustus 2018

H.A. van Eeuwijk uit LISSERBROEK

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 juli 2018

T. Batycki uit SASSENHEIM

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

perfect

6 juli 2018

P.J. de Jong uit OEGSTGEEST

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 juli 2018

Kees van der Meer uit HOEK VAN HOLLAND

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Vlotte en terzake kundige service.

20 juni 2018

T. de Waal uit DEN DOLDER

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 juni 2018

R.D. Schripsema uit WARMOND

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 juni 2018

T. Roerig uit KATWIJK ZH

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 juni 2018

R. Dekker uit Rijnsburg

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 mei 2018

H.P.W. van der Sar uit \'S-GRAVENZANDE

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

denken met je mee, vlotte afhandeling.

23 mei 2018

J.H.A. de Ruyter uit HILLEGOM

4 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Matig tot slechte service Afleverbeurt zeer matig ... niet gewend van Mercedes

11 mei 2018

A. Noran uit SITTARD

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Prima

30 april 2018

L van albada uit ALPHEN AAN DEN RIJN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Uitstekend bedrijf met goede mensen en vakkennis

25 april 2018

G. van der Star uit KATWIJK ZH

7 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 april 2018

Willem Verwer uit Lisserbroek

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

goed , maar tillift is af en toe toch nog een probleem met in en uit

11 april 2018

M.J.G.M. de Ridder uit NOORDWIJKERHOUT

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 april 2018

R.C.T. Vis uit WATERINGEN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 april 2018

Toon roerig uit KATWIJK ZH

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 maart 2018

A. Tor uit HAZERSWOUDE-DORP

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 maart 2018

H. van Kralingen uit \'S-GRAVENHAGE

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 februari 2018

R.D. Schripsema uit WARMOND

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

prima

15 februari 2018

P. Wesselius uit ROELOFARENDSVEEN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Super .. nooit geen problemen gehad ... afspraak is hier ook echt afspraak !

13 februari 2018

T. Roerig uit KATWIJK ZH

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 februari 2018

G.C. van Dijk uit NIEUW-VENNEP

7 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

31 januari 2018

E. Verwer uit ENKHUIZEN

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Toen we een sprinter zochten zijn we bij jullie uit gekomen. zeer netjes geholpen door de verkoper . Het onderhoud is ook bij jullie . Van de afspraak t/m het ophalen van de sprinter is zeer goed gegaan . Ga zo door !!!! Top

30 januari 2018

D. Bezuijjen uit VOORSCHOTEN

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 januari 2018

J.M. Klapwijk uit

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 december 2017

M.C. Pels uit OOSTZAAN

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 december 2017

A. Baatje uit MONSTER

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 december 2017

R. Veenman uit HONSELERSDIJK

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Werd direct geholpen s avond na een storing in het remsysteem. Vriendelijke medewerkers.

15 december 2017

D.C. Voskamp uit MAASDIJK

7 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 december 2017

M.J.A. Kuiper jr uit AMSTERDAM

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 december 2017

J.M.M. Kerklaan uit DE LIER

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Aardig en vriendelijk personeel achter de balie! Alleen jammer dat me handrem nog steeds piept na een rekening van bijna 700

4 december 2017

J. Molenaar uit \'S-GRAVENHAGE

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 december 2017

L.W. Eikenboom uit GOUDA

5 Mercedes-Benz Maasdijk

Auto is om 9.00 uur in werkplaats gearriveerd om accu\'s door te meten. Er waren onvoldoende monteurs beschikbaar. Hierdoor werd hier pas om 9.50 uur mee begonnen. Vervolgens zijn beide accu\'s vervangen, pas om 11.30 uur weer operationeel met deze vrachtwagen.

28 november 2017

Arie van Spronsen uit DE LIER

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

27 november 2017

J. Sportel uit ZOETERWOUDE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 november 2017

R dekker uit Rijnsburg

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 november 2017

H. de Jonge uit DEN HOORN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Prettig en duidelijk geholpen en geen onzin verkoop verhalen.

20 november 2017

R. Meijer uit HOORN NH

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 november 2017

F.M. Kiemel uit WASSENAAR

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 november 2017

J. Stoof uit BRIELLE

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Uitstekend, begripvol

16 november 2017

T.L.N. Aartsen uit VOORBURG

4 Mercedes-Benz Maasdijk

Na een A beurt, terug geweest ivm oliepeil te hoog en sensorstekker luchtfilter niet goed gemonteerd. Daardoor ging de bus in noodprogramma, door dit gedoe omzet misgelopen!!!

Reactie Mercedes-Benz Maasdijk

Beste relatie, Hartelijk dank voor uw reactie en erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Onze service-manager Arjan Verbeek heeft geprobeerd contact met u op te nemen. Helaas hebben wij u nog niet kunnen spreken. Graag komen wij in contact. U kunt ons mailen op arjan.verbeek@daimler.com

13 november 2017

C. Kievit uit HEENVLIET

10 Mercedes-Benz Maasdijk

super de service

7 november 2017

T. van Batenburg uit \'S-GRAVENHAGE

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

27 oktober 2017

C.E. Salentijn uit NIEUW-VENNEP

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 oktober 2017

D. Thomas uit NIEUW-VENNEP

8 Mercedes-Benz Maasdijk

ervaring goed sleutel bijbesteld wel erg duur

25 september 2017

J.W. Boksman uit NAALDWIJK

8 Mercedes-Benz Maasdijk

sleutel bijbesteld wel erg duur de sleutel

25 september 2017

J.W. Boksman uit NAALDWIJK

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Prima, klantvriendelijk en meedenkend

19 september 2017

E.M.M. de Maat uit MAASDIJK

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 september 2017

R.D. Huisman uit PURMEREND

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 augustus 2017

E.L.M. van de Vliet uit \'S-GRAVENHAGE

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 augustus 2017

H. de Jonge uit DEN HOORN

7 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 augustus 2017

L.W.M. Meeuwenoord uit NOORDWIJKERHOUT

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 augustus 2017

A. Tor uit HAZERSWOUDE-DORP

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Prima afspraken te maken en deskundige afhadeling.

1 augustus 2017

T. de Waal uit DEN DOLDER

10 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 juli 2017

J. Stoof uit BRIELLE

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 juli 2017

J.M.M. Kerklaan uit DE LIER

9 Mercedes-Benz Maasdijk

uitstekende service

11 juli 2017

F. Vijfhuizen uit DELFT

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Hele mooie en fijne taxi vito 9 persoons gekocht voor mijn taxibedrijf in Amsterdam.

3 juli 2017

Aziz Hamid uit Amsterdam

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Sprinter Maxi gekocht ik ben koerier in Utrecht aardige verkoper meneer John en bedrijf

3 juli 2017

Mo Asis uit Utrecht

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 juni 2017

M.J.A. Kuiper jr uit AMSTERDAM

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Vriendelijk

23 juni 2017

D. Philipsen uit \'S-GRAVENHAGE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Byzonder prettig en correct

22 juni 2017

G. van der Star uit KATWIJK ZH

7 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 juni 2017

C. Zandbergen uit ROELOFARENDSVEEN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Prima werkplaats we komen hier al jaren met onze vito en sprinter.

19 juni 2017

Ruud Gijssen uit Oude Wetering

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 juni 2017

J. Nagtegaal uit MIDDELHARNIS

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Afgelopen week gebruikte Vito opgehaald. Alles was tot in de puntjes verzorgd en nu vanwege actie komende 2 onderhoudsbeurten gratis! Als de aftersales net zo goed is ga ik heel blij worden. Ga zo door.

2 juni 2017

Raymond Van der Voort uit Vlaardingen

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 mei 2017

K. Brouwer uit MAASSLUIS

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Goede service en je wordt er snel geholpen.

18 mei 2017

ANWB Rijopleiding Leiden uit LEIDERDORP

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 mei 2017

Wouter Betjes uit Nieuw-Vennep

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 mei 2017

Wouter Betjes uit Nieuw-Vennep

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Vorige week mijn Sprinter opgehaald. Alles keurig zoals bij order was beloofd uitgevoerd. Verder gewoon een prima bedrijf.

4 mei 2017

Bart-Jan Franken uit Schipluiden

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Vorige week mijn Sprinter opgehaald. Alles keurig zoals bij order was beloofd uitgevoerd. Verder gewoon een prima bedrijf.

3 mei 2017

Bart-Jan Franken uit Schipluiden

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 mei 2017

D. Binesarie uit \'S-GRAVENHAGE

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 april 2017

J. van Buuren uit HOEK VAN HOLLAND

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 april 2017

C.A. Buijsman uit HELLEVOETSLUIS

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 april 2017

Wouter Betjes uit Nieuw-Vennep

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

10 april 2017

F. Erdas uit \'S-GRAVENHAGE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 april 2017

A.G.P.M. de Bresser uit DEURNE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Zeer plezierig geholpen. Keurige gebruikte vito dubbele cabine aangeschaft en ook nog eens voor nette en scherpe prijs.

6 april 2017

Ruud Bakker uit Maassluis

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Ik kom al jaren met mijn Sprinter in de werkplaats Roelofarendsveen. En wordt altijd zeer plezierig en deskundig geholpen, en ze zorgen ook altijd als het iets langer duurt der een vervangende auto voor me klaar staat.

6 april 2017

Adriaan Duiten uit Hoofddorp

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 april 2017

R. van den Bos uit POELDIJK

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 april 2017

R. van den Bos uit POELDIJK

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 maart 2017

Bart-Jan Pieters uit Rijpwerering

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

15 maart 2017

A. Tor uit HAZERSWOUDE-DORP

9 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Mercedes Sprinter Bakwagen occasion gekocht. Prima en fijn bedrijf en verkoper.

13 maart 2017

Tom Van Neugten uit Nieuwe Wetering

10 Mercedes-Benz Maasdijk

goed

6 maart 2017

P. van Dam uit LEIDERDORP

7 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 maart 2017

R. Vieveen uit DE LIER

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

27 februari 2017

T. Roerig uit KATWIJK ZH

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

27 februari 2017

T. Roerig uit KATWIJK ZH

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Mijn ervaring is positief. Goed geholpen en geÔnformeerd. Keurige aflevering, complimenten voor dit bedrijf.

20 februari 2017

Rick de Ruiter uit Bennebroek

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

15 februari 2017

R.P. Boelen uit RIJSENHOUT

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 februari 2017

A. Dinmohamed uit \'S-GRAVENHAGE

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Afgelopen week mijn Sprinter 313 CDI opgehaald bij Dhr. Geertzen, prima aflevering en ook bij de aankoop plezierig geholpen.

3 februari 2017

Willem van Maaren uit Roosendaal

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Prima geregeld alles netjes opgeleverd, alleen wel kammer dat de sloten en scharnieren niet gesmeerd zijn! Deze gaan het lastste stukje zwaar en waren wel aan een bertje vet toe, waar ik van verwachte dat dat met het onderhoud zou gebeuren. Zeker de schuifdeuren.

26 januari 2017

R.J. van Lopik uit VLAARDINGEN

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Fijn bedrijf en prima service zowel de verkoop als de werkplaats !

23 januari 2017

Karel de Mooij uit Hillegom

8 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Super snelle service. Top!

19 januari 2017

Erik Stiphout uit Bodegraven

10 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Super service en snelle afhandeling ivm drukke planning

18 januari 2017

D.M. Zwennes uit PIJNACKER

4 Mercedes-Benz Maasdijk

Bij jullie terecht gekomen voor het programmeren van ca2 naar ca7. Na geruime tijd van onderzoek kon de afspraak gemaakt worden waarna bleek dat het niet gelukt is. Ik had aangegeven dat het alleen zou lukken als er vanuit mb Duitsland vrijgave hiervoor gevraagd werdt. Alleen de dealer kan dit doen. Nu bij stern een afspraak gemaakt omdat zij wel weten hoe dit te tackelen

16 januari 2017

S.W.J. Houtman uit \'S-GRAVENZANDE

7 Mercedes-Benz Roelofarendsveen

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 januari 2017

J. de Wit uit RIJNSBURG

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 december 2016

E.W. Steinhauser uit MAASDIJK

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 december 2016

W.A.M. van den Bos uit NAALDWIJK

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 november 2016

R.C.T. Vis uit WATERINGEN

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

25 oktober 2016

T. de Waal uit DEN DOLDER

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 oktober 2016

J. Spijker uit MAASSLUIS

10 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

3 oktober 2016

P. van den Burg uit \'S-GRAVENZANDE

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

27 augustus 2016

P.A. ten Have uit MAASLAND

10 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 augustus 2016

M.W.A. Don uit NAALDWIJK

8 Mercedes-Benz Maasdijk

in maasdijk goed behandeld. des te erger was het bij dealer Forepark. ernstige storing echter bijna 2 weken wachten voor een reparatie. vakantietijd!... SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 augustus 2016

A. Esser uit \'S-GRAVENHAGE

9 Mercedes-Benz Maasdijk

telefoon kan beter geregeld worden .vaak door geschakelt door dat er niet opgenomen wordt.

28 juli 2016

T. Guth uit \'S-GRAVENZANDE

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 juli 2016

R.C.T. Vis uit WATERINGEN

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 juli 2016

P. van den Berg uit \'S-GRAVENZANDE

9 Mercedes-Benz Maasdijk

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 juni 2016

J. van de Spek uit MAASDIJK

8 Mercedes-Benz Maasdijk

Positieve ervaringen met de vestiging Maasdijk, goed en adequaat personeel.

22 juni 2016

Peter van der Berg uit Naaldwijk

 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart