Mercedes-Benz Business Solutions.

Sportief, compleet en scherp geprijsd.


Maak kennis met de zakelijke Business Solution uitvoeringen van de Mercedes-Benz A- t/m E-Klasse. Standaard rijk uitgerust en naadloos aansluitend bij de wensen van zakelijke rijders, met in dit jaar fiscale waarden die nog aantrekkelijker zijn geworden.


De Business Solutions zijn standaard zo compleet dat de berijder alleen de kleur, het comfortverhogende Plus pakket en/of de sportieve AMG Line hoeft te kiezen. Dit resulteert in een zeer competitieve prijstelling/netto bijtelling. Behalve voordeel voor de berijder is er ook gemak voor de fleetmanager: de rijke standaard configuratie maakt de Business Solutions aantrekkelijk voor haar medewerkers én vergroot ook de inzetmogelijkheid bij een eventuele wisseling van de berijders.


Bent u opzoek naar de oplossing voor uw bedrijf?

Groot of klein wagenpark. Wij adviseren u graag doormiddel van onze Fleet management. Onze accountmanager staat u graag te woord.Hieronder vindt u ons volledige overzicht van Business Solution modellen. Naast deze modellen hebben we ook Limited Editions die slechts beperkt verkrijgbaar zijn voor een nóg aantrekkelijkere prijs. A-Klasse

Fiscale waarde vanaf € 29.995,-

Lees meer

A-Klasse Limousine

Fiscale waarde vanaf € 35.495,-

Lees meer

B-Klasse

Fiscale waarde vanaf € 31.995,-

Lees meer

C-Klasse

Fiscale waarde vanaf € 39.745,-

Lees meer

CLA Coupé

Fiscale waarde vanaf € 38.390,-

Lees meer

CLA Shooting Brake

Fiscale waarde vanaf € 38.390,-

Lees meer

E-Klasse

Fiscale waarde vanaf € 54.995,-

Lees meer

GLA

Fiscale waarde vanaf € 39.995,-

Lees meer

GLC

Fiscale waarde vanaf € 56.995,-

Lees meer


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart