• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Made to win the day.

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse.


Met de nieuwe E-klasse ben je helemaal klaar om elke uitdaging, ongeacht hoe groot die ook mag zijn, eenvoudig de baas te blijven. Ontdek de voortreffelijke eigenschappen van de nieuwe E-Klasse Limousine. Dynamischer, eleganter en luxueuzer dan ooit tevoren.

Het design van de achterzijde van de E-klasse oogt breed door zijn gedeelde achterlichten. De cockpit is gevuld met het intelligente infotainmentsysteem MBUX en wordt standaard geleverd vanuit de fabriek. Ook beschikt de E-Klasse over de nieuwste generatie Mercedes-Benz rijassistentiesystemen die de bestuurder ondersteunen. De Limousine (sedan) en Estate kunnen reageren als de bestuurder dat niet doet. De hands-off herkenning werkt nu op een capacitieve basis. De E-Klasse wordt standaard geleverd met de actieve remassistent die ervoor zorgt dat in veel situaties autonoom kan worden geremd om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. Het systeem is ook in staat om te remmen voor stilstaande voertuigen en overstekende voetgangers bij gangbare stadssnelheden en kan zelfs aanrijdingen voorkomen, afhankelijk van de situatie.

In het gamma van de E-klasse worden zeven plug-in hybrid aangeboden met zowel gecombineerd benzine- als dieselmotoren. Nieuw is de viercilinder tweeliter benzinemotor met mild-hybride systeem. Deze levert in totaal 292 pk.


 


In welke auto bent u geïnteresseerd?


 
 
 
 
 
 
 
 
  

Waar bent u naar op zoek?