Samenwerkingsovereenkomst Mercedes-Benz Dealer Bedrijven met ABS Autoherstel Brouwer.


10 december 2019
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) en ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan om schadeherstelwerkzaamheden aan Mercedes-Benz voertuigen naar een nog hoger niveau te tillen en snel te kunnen uitvoeren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Het gaat hierbij niet alleen om het herstellen van carrosserieschade, maar juist ook om de achterliggende elektronische schade.

Repair & Reconnect
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft onlangs uit handen van importeur Mercedes-Benz Cars Nederland het certificaat ‘Repair & Reconnect’ uitgereikt gekregen. Dit betekent dat MBDB voldoet aan de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Met Mercedes-Benz ‘Repair & Reconnect’ wordt de schade achter de schade gerepareerd. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op de ‘Active Brake Assist’ van het voertuig, terwijl de berijder en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. Door het inschakelen van deskundige vakmensen, die gebruikmaken van specialistische apparatuur en originele onderdelen, blijft een Mercedes-Benz voertuig betrouwbaar en veilig. Gecertificeerde Mercedes-Benz dealers, zoals Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, herstellen namelijk - volgens strenge voorgeschreven criteria - niet alleen de carrosserieschade, maar juist ook de achterliggende elektronische schade. André Lexmond van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven: “Onze klanten realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel ‘Repair & Reconnect’, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Je moet je veiligheid immers niet aan het toeval overlaten.”

Ook ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk is een gespecialiseerde onderneming in autoschadeherstel. Zij voldoen niet alleen aan de geldende eisen van DIN EN ISO 9001, maar ook aan de Mercedes-Benz kwaliteitscriteria voor carrosserie en lak. Bovendien beschikt ABS Autoherstel Brouwer over medewerkers die door Mercedes-Benz zijn getraind en over alle uitrusting (apparatuur en gereedschappen) die het merk met de ster voorschrijft. In het verlengde hiervan kan ABS Autoherstel Brouwer schadeherstelwerkzaamheden uitvoeren voor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Door dit samenspel is een vakkundig en snel herstel van de schade gewaarborgd. 


Over Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is onderdeel van Mercedes-Benz AG en al ruim 100 jaar een begrip in Zuidwest-Nederland. Met in totaal zes vestigingen en 420 medewerkers zorgt MBDB voor de verkoop en het onderhoud van Mercedes-Benz personen- en bestelwagens, smart en AMG. Bovendien is MBDB als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en daarnaast partner van het Mercedes-Benz Classic Center. De hoofdvestiging bevindt zich op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. De overige vestigingen van MBDB zijn gesitueerd in Alphen a/d Rijn, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen.

Over ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk

ABS Autoherstel Brouwer Noordwijk is onderdeel van Soeterwold Automotive, waaronder tevens ABS Autoherstel Brouwer Lisse, ABS Van der Weijden Nieuwkoop, Autoverhuur Bollenstreek en Bosch Car Service Nieuwkoop vallen. In totaal zijn 56 medewerkers werkzaam bij Soeterwold Automotive.

 


 

Waar bent u naar op zoek?