• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Den Haag

AMG Performance Center

Onze klanten rusten, net zo als wij, zelden op hun lauweren. Het is dan ook één van onze doelen om in ons AMG Performance Center zelfs de hoogste verwachtingen te overtreffen. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreide keuze aan exclusieve AMG-modellen, maar zorgen we er ook voor dat het autosport-DNA van AMG van heel dichtbij beleefd kan worden in onze speciaal ingerichte showroom.

Wilt u Driving Performance van heel dichtbij beleven? We kijken uit naar uw bezoek aan ons AMG Performance Center in Den Haag.


Een Mercedes-AMG koop je niet zomaar. Passie en enthousiasme spelen daarbij een grote rol. Ons Performance Center is helemaal daarop ingericht. Hier wordt de fascinatie voor AMG en de autosport overgedragen op de bezoeker. Op deze wijze kunt u in het AMG Performance Center zelf ervaren dat het merk AMG zich onderscheidt door uitstekende kwaliteit, tastbaar DNA uit de autosport en pure passie voor performance-modellen. Onze AMG-expert Yusuf, neemt u graag mee in de wereld van AMG, want; gedeelde passie is dubbele passie.


Interesse in een AMG? Vul onderstaand formulier in en onze AMG-Sales expert Yusuf zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 


 
 
 
 
 


 

Waar bent u naar op zoek?