• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Werken bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Word onderdeel van ons team!

  •  

Word onderdeel van ons team!

 

 

Ons merk

Werken bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven betekent dat je werkzaam bent binnen een dynamische en diverse werkomgeving. Je werkt met collega's in technische, commerciële en ondersteunende beroepen. Wat ons allemaal verbindt is het merk Mercedes-Benz. Als je het aan ons vraagt het mooiste merk ter wereld. Wij staan voor de meest innovatieve, kwalitatieve en duurzame producten die de automotive te bieden heeft.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is de enige dealergroep in Nederland die direct onderdeel uitmaakt van Mercedes-Benz. Met een baan bij ons sluit je je dus direct aan bij zo'n 300.000 andere collega's van over de hele wereld.

Wil je meer te weten komen over ons bedrijf? Neem dan alvast een kijkje in ons interne MBDB Magazine!

Het maximale uit jezelf halen.

We streven er bij Mercedes-Benz altijd naar om de optimale klantbeleving neer te zetten. Dit bereiken we niet alleen met de beste producten, maar vooral samen met onze collega's.

Om jou te helpen iedere dag het maximale uit jezelf te halen, bieden we je uitdagende opleidingsmogelijkheden aan. Afhankelijk van jouw functie maken we samen een opleidingsplan, of laten we je instromen binnen een opleidingsprogramma van Mercedes-Benz Global Training. Zo zorgen we dat je nooit stilstaat in jouw carrière.

De MBDB Cultuur

Je brengt een groot deel van je leven door op je werk. We hechten daarom erg veel waarde aan een open bedrijfscultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Bij MBDB werk je samen met collega's van veel verschillende culturen, leeftijden en opleidingsniveau's. Hier zijn we erg trots op.

We houden van korte communicatielijnen. Je vindt bij ons op de werkvloer dus geen complexe managementstructuren, maar heldere rollen en verantwoordelijkheden. Even een praatje maken met de directeur? De deur staat open.

Onze vacatures

Stage

Wil jij bij ons komen leren en jezelf ontwikkelen?

Staff

Word jij blij van een soepele organisatie?

Commercieel

Krijg jij energie van blije klanten?

Techniek

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek?

 

Waar bent u naar op zoek?