Mercedes-Benz Privélease

Mercedes-Benz Privélease


Zonder grote investering rijden in een nieuwe Mercedes-Benz? Profiteer dan van de tijdelijke Mercedes-Benz Privélease aanbieding. Voor één vast bedrag per maand rijdt u in een nieuwe Mercedes-Benz! Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer? Dat is Privélease van Mercedes-Benz. U hoeft helemaal niets te regelen. Dat doen wij voor u. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van alle privileges die horen bij het rijden in een nieuwe Mercedes-Benz.


Voordelen Privélease

- Een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand.

- Zorgeloos rijden en geen onverwachte uitgaven.

- Alles is geregeld van onderhoud en reparatie tot verzekering en wegenbelasting.

- Inclusief afleveringsarrangement waarbij u uw auto bij de fabriek kunt ophalen.


Er is al een Mercedes-Benz Privelease vanaf € 399,- per maand.*


Bent u geïnteresseerd in Mercedes-Benz Privélease, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

* Aanbod op basis Privélease van Mercedes-Benz. Speciaal voor de particuliere klant, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar. Acceptatie onder voorbehoud Mercedes-Benz Financial te Utrecht. Geldig op nieuwe Mercedes-Benz personenwagens. Geldig op klantorders t/m 30-09-2019 en registratie binnen 15 dagen na binnenkomst. Niet i.c.m. andere acties, uitgezonderd Business Solutions. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart