Aircoservice

Aircoservice


Het hele jaar door maakt u gebruik van uw airco. Naar verloop van tijd kunt u een nare stank ruiken in uw Mercedes-Benz? Schimmels, bacteriŽn en micro-organismen kunnen zich vormen in het aircosysteem. Hierdoor kan uw aircosyteem verontreinigde lucht verspreiden in uw Mercedes-Benz.

Voor kleine kinderen, astmapatiŽnten of voor mensen die een allergie hebben kan het erg vervelend zijn dat de airco geen schone lucht verspreid. Om te voorkomen dat de verontreinigde lucht verspreid wordt door uw Mercedes-Benz is het van belang om regelmatig uw airco te reinigen. 


Pollenfilterhuisreiniger

De pollenfilterhuisreiniger is een desinfectiemiddel voor het pollenfilterhuis en aangrenzende luchtkanalen van het airco-systeem. Het pollenfilterhuisreiniger verwijdert onaangename geurtjes uit de airco-installatie van de auto en vertraagt de nieuwe aangroei van micro-organismen. De pollenfilterhuisreiniger is milieuvriendelijk, veilig en zeer geschikt voor kleine kinderen en allergie- of astmapatiŽnten.

Bent u geÔnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

 
 
 
 
 
 
 


Actie geldig zolang de voorraad strekt of tot 30-12-2018. Vermelde prijzen zijn incl. BTW. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart