.

Mercedes me Adapter

Mercedes me Adapter

Is uw Mercedes-Benz niet standaard uitgerust met Connect me, maar wilt u dit wel hebben? Dan hebben wij een prachtig alternatief voor u. Namelijk de Mercedes me Adapter! De Mercedes me Adapter is nu gratis beschikbaar voor modellen vanaf 2002. Het overzicht van compatibele modellen vindt u in onderstaande tabel.


De Mercedes me Adapter kan worden geïnstalleerd in uw Mercedes-Benz, waarna u door middel een speciale app toegang heeft tot heel veel gegevens van uw auto en tevens beschikt over tal van extra functionaliteiten. Zo kunt u met behulp van de Mercedes me Adapter uw Mercedes-Benz terugvinden en bent u altijd op de hoogte van de laatste kilometerstand en het brandstofpeil. Tevens houdt de Adapter automatisch bij wat eerder gereden trajecten en tankbeurten onderweg zijn geweest. Dit is slechts een kleine greep wat de Mercedes me Adapter allemaal laat zien.  


Mercedes me Adapter dagen:

De komende weken kunt u gratis de Mercedes me Adapter laten installeren bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Middels de montage van de Mercedes me Adapter brengen we uw auto gratis en zonder afspraak weer helemaal bij de tijd. Elke zaterdag zit er een collega van ons voor u klaar op locatie die u graag helpt bij het installeren van uw gratis Mercedes me Adapter. In onderstaand schema ziet u precies waar en wanneer onze collega aanwezig is.

Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn
Zaterdag 22 september
10.00 - 17.00 uur.  

Mercedes-Benz Naaldwijk
Zaterdag 29 september

10.00 - 17.00 uur.   

Mercedes-Benz Den Haag, Donau 90
Zaterdag 6 oktober
10.00 - 17.00 uur.  

Mercedes-Benz Leiden
Zaterdag 13 oktober

10.00 - 17.00 uur. 


Kunt u op één van deze dagen niet langskomen, dan kunt u onderstaand formulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


Compatibele Mercedes-Benz modellenIn slechts 3 stappen is uw Mercedes-Benz klaar voor de toekomst.


Maak een account aan en volg de registratie-instructies onderaan de pagina.

Download de app van Mercedes me Adapter op uw smartphone*.

Vul na stap 1 en 2 onderstaand formulier en wij nemen contact met u op om de Mercedes me Adapter te installeren.


Registratie-instructie
Geïnteresseerd in de Mercedes me Adapter? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 
 
 
 
 
 
 
 *Afhankelijk van uw abonnement voor mobiele telefonie kunnen er kosten zijn verbonden aan het downloaden van de app en het datagebruik.