.

Mercedes-Benz Servicecontract

De zekerheid van onbezorgd rijden
Mercedes-Benz Servicecontract

Op sommige dagen houdt u van verrassingen, op andere dagen niet. Wanneer uw Mercedes-Benz aan de jaarlijkse onderhoudsbeurt toe is bijvoorbeeld, of als er iets gerepareerd dient te worden.


Om u zo lang mogelijk van uw Mercedes-Benz te laten genieten, zonder onverwachte (financiŽle) tegenvallers, hebben wij het Mercedes-Benz Servicecontract ontwikkeld. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van alle gemakken. Onderhoud, APK en reparaties (ook van slijtagegevoelige onderdelen zoals de remmen) zijn inbegrepen. Hiermee behoren financiŽle tegenvallers definitief tot het verleden!

Zo kunt u zich volledig richten op het rijden van Mercedes-Benz. Voor al het andere zorgen wij, om uw Mercedes-Benz ervaring zo comfortabel mogelijk voor u te maken. U hoeft dus nooit naar een ander, onbekend garagebedrijf. Sterker nog, u kunt alleen terecht bij de officiŽle dealers met de ster op het dak. Zo kunt u er van op aan dat reparaties en servicebeurten altijd worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici, die de meest recente diagnostische apparatuur tot hun beschikking hebben. Bovendien gebruiken zij Mercedes-Benz originele onderdelen waardoor uw auto zijn maximale waarde behoudt.


Wat is het?

Het Mercedes-Benz Servicecontract is een onderhoudscontract waarmee u middels een maandelijkse premie gedurende de looptijd verzekerd bent van o.a. onderhoud en reparaties. Het contract gaat in vanaf 1e registratiedatum voertuig. U kunt kiezen voor een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.

Wat dekt het?
Onder het Servicecontract vallen:

 • Onderhoudsbeurten en aanvullende werkzaamheden
 • APK
 • Reparaties (zoals airco, exterieurverlichting, etc.)
 • Slijtagegevoelige onderdelen ( zoals remblokken
  en -schijven)
Wat dekt het niet? 
Uitgesloten zijn o.a.
 • Vervanging van banden en ruiten
 • Aan de klant verwijtbare schades
 • Schades van buitenkomende invloed
 • Vervangend vervoer
 • Spuiten, slepen, bergen, verlies/diefstal, etc.               

De meeste gevallen worden vaak al gedekt door de verzekering, bijvoorbeeld de Mercedes-Benz verzekering. Voor de voorwaarden en uitsluitingen, bekijk hier Mercedes-Benz Servicecontract.

Wenst u het wisselen van uw zomer- en/of winterbanden toch in het pakket te hebben? Geen probleem. In dat geval kunnen wij voor u een offerte op maat laten maken.


Uw voordeel

De premie van uw service contract wordt berekend aan de hand van het type voertuig, de gewenste looptijd van het contract en het aantal kilometers per jaar. Afhankelijk van uw wensen kan uw voordeel al snel erg hoog oplopen! Zie hiervoor onderstaand rekenvoorbeeld:

Minimale kosten Mercedes-Benz A-Klasse, looptijd 5 jaar, 10.000 km per jaar:*
Kleine beurt x 2 € 558,- 
Grote beurt x 2 € 798,- 
Remblokken (min 1 x) € 149,- 
Remschijven (min 1 x) € 370,-
Remvloeistof x 2 € 190,- 
Luchtfilter € 55,-
Ruitenwisser voor + achter (min 1 x)  € 86,-
Bougies € 145,- 
APK (min 1 x) € 19,95 
Aanvullende garantie € 660,- +
Geschatte kosten € 3.030,95 


Kosten Servicecontract € 1.485,60 (€ 24,76 p/m incl. BTW) 
U bespaart minimaal € 1.545,35 

*De kosten zijn gebaseerd op een Mercedes-Benz A-Klasse 160 en op het door de fabriek voorgeschreven onderhoudsschema en een inschatting van relevante slijtagedelen. Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen, type, etc. Vraag naar de voorwaarden.


Bent u geÔnteresseerd en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00