Autoruitschade reparatie

Voor herstel van kleine krassen of sterretjes in de autoruit


Dat verdwaalde steentje dat een sterretje in uw voorruit tikte, kan u duur komen te staan. Bij lage temperaturen neemt de kans toe dat een sterretje een scheurtje wordt. En moet u al snel de hele voorruit laten vervangen. Echt iets om snel te regelen. 


Een autoruit kan worden gerepareerd bij kleine krassen of sterretjes in de autoruit. Deze worden doorgaans veroorzaakt door steentjes of versleten ruitenwissers. Het is verstandig deze beschadigingen te laten herstellen want de kans op doorscheuren bestaat. Oorzaken zijn verschillen in temperatuur en vocht dat in de beschadiging gaat zitten en bij kou bevriest het. Daardoor kan het glas verder scheuren. En.. een scheur in het blikveld van de bestuurder een afkeurpunt bij de APK keuring.

Wij herstellen de voorruit met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). 


Wilt u uw voorruit laten repareren? Neem dan nu contact op met de afdeling schade van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Wij hebben erkende schadeherstel afdelingen in twee van onze vestigingen:

Wij herstellen alle merken en modellen, ondanks dat we onderdeel zijn van Mercedes-Benz Den Dealer Bedrijven. Wat blijft is de Mercedes-Benz kwaliteit. Ook bij het schadeherstel van uw auto, ongeacht het merk.


Vele autoschade verzekeringsmaatschappijen
Wij werken voor alle grote autoschadeherstel verzekeringsmaatschappijen van Nederland, waaronder Interpolis, ASR, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Avťo, ABN-AMRO, Delta LLoyd, Europeesche verzekeringen, de Gouds verzekeringen, ING, Nationale Nederlanden, Reaal, de Zeeuwse, Allianz, AllSecur, Univť, Aegon en vele andere.

 

Contactgegevens

  • Schadecentrum Alphen, De Schans 25, 2405 XX Alphen a/d Rijn, 0172 - 427590 
  • Schadecentrum Den Haag, Donau 42, 2491 BA Den Haag, 070 - 7001472
Tip: houd uw groene kaart bij de hand! 


Afspraak maken

Direct een afspraak maken bij onze autoschade vestiging in Alphen a/d Rijn

Lees meer

Expertiserapport

Heeft u een autoschade expertise rapport nodig voor de verzekering?

Lees meer

Prijsindicatie

Een vrijblijvende prijsindicatie voor autoschadeherstel. Zo heeft een idee van de kosten van het autoschadeherstel.

Lees meer
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart