Uitdeuken zonder spuiten

 Een klein deukje is zo gefixed


Het is gebeurd voordat u er erg in heeft. U tikt tegen een boom of paaltje, een klein deukje zonder lakschade is het gevolg. en deuk op uw auto is bijna altijd een doorn in het oog. Ook leine deukjes vallen op en geven uw auto een onverzorgd uiterlijk. Je hebt deuken zonder lakschade en deuken waarbij ook de lak hersteld moet worden.

 

Wanneer is uitdeuken zonder spuiten mogelijk?

Uitdeuken zonder spuiten is een oplossing bij het herstellen van kleine deuken ter grootte van maximaal een €2,- muntstuk. Deukjes (bijvoorbeeld parkeerschade of hagelschade) kunnen hersteld worden zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Voorwaarde hierbij is dat de lak niet beschadigd is. De voordelen zijn naast de lagere kosten ook de kortere bewerkingstijd. . Hierbij hoeft u uw voertuig niet lang te missen.


De voordelen van uitdeuken zonder spuiten

  • Geen plamuur- en spuitwerk
  • Gemiddeld 50 tot 75% voordeliger in vergelijk met spuiten en plamuren.
  • U bent uw auto maar kort kwijt, Vaak klaar terwijl u wacht


Benieuwd of dat deukje op uw auto met uitdeuken zonder spuiten hersteld kan worden? Neem snel contact op met de schadeherstelvestiging bij u in de buurt!

Wij herstellen alle merken en modellen, ondanks dat we onderdeel zijn van Mercedes-Benz Den Dealer Bedrijven. Wat blijft is de Mercedes-Benz kwaliteit. Ook bij het schadeherstel van uw auto, ongeacht het merk.


Vele autoschade verzekeringsmaatschappijen
Wij werken voor alle grote autoschadeherstel verzekeringsmaatschappijen van Nederland, waaronder Interpolis, ASR, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Avťo, ABN-AMRO, Delta LLoyd, Europeesche verzekeringen, de Gouds verzekeringen, ING, Nationale Nederlanden, Reaal, de Zeeuwse, Allianz, AllSecur, Univť, Aegon en vele andere.


Contactgegevens

  • Schadecentrum Alphen, De Schans 25, 2405 XX Alphen a/d Rijn, 0172 - 427590 
  • Schadecentrum Den Haag, Donau 42, 2491 BA Den Haag, 070 - 7001472


Afspraak maken

Direct een afspraak maken bij onze autoschade vestiging in Alphen a/d Rijn

Lees meer

Expertiserapport

Heeft u een autoschade expertise rapport nodig voor de verzekering?

Lees meer

Prijsindicatie

Een vrijblijvende prijsindicatie voor autoschadeherstel. Zo heeft een idee van de kosten van het autoschadeherstel.

Lees meer
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart