Mercedes-Benz Rescue Card.

Wanneer elke seconde telt.

 Mercedes-Benz Rescue Card

  

Gratis Rescue Card voor elke Mercedes-Benz vanaf bouwjaar 1990.
Met uw keuze voor Mercedes-Benz, heeft u gekozen voor de best denkbare standaard en optioneel geleverde veiligheidsvoorzieningen, zoals kreukelzones, ABS, airbags, ESP en nog veel meer. TechnologieŽn die Mercedes-Benz destijds als eerste introduceerde. Mercedes-Benz blijft werken aan nieuwe technologieŽn die de veiligheid nog verder kunnen verhogen.

Rescue Card 
De nieuwste vinding is de Rescue Card. Een onopvallend kleine sticker die een opvallend groot verschil kan maken. Mocht zich ooit een noodsituatie voordoen, dan is het zaak dat hulpverleners alle mogelijke informatie over het voertuig tot hun beschikking hebben. De Rescue Card verschaft deze informatie in ťťn oogopslag. Zo zien hulpverleners direct waar o.a. de airbags, accu, tank, elektrische leidingen en drukcilinders zich bevinden.

Met deze informatie kunnen de hulpverleners de inzittenden veilig en snel uit de auto halen en zo direct hulp verlenen. Zo levert de Rescue Card een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van de inzittenden ťn hulpverleners.                     

 
   


Vanaf 2013 voorziet Mercedes-Benz alle nieuwe voertuigen van deze Rescue Card in de vorm van een QR-code sticker. Maar ook voor de oudere Mercedes-Benz voertuigen vanaf het bouwjaar 1990 is een Rescue Card beschikbaar.

Gratis bevestigd
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven zal binnenkort de eerste auto's voorzien van een Rescue Card. Dit doen wij op onze personenwagenvestigingen in Alphen a/d Rijn, Den Haag, Leiden en Naaldwijk. Wanneer u uw voertuig ook gratis wilt laten voorzien van een Rescue Card kunt u hieronder uw gegevens achter laten. Zodra de Rescue Card voor uw auto beschikbaar is, nemen wij per e-mail contact met u op.

De Rescue Card kan alleen worden aangebracht door een medewerker van de officiŽle Mercedes-Benz dealer. Het is daarom niet mogelijk de Rescue Card af te halen en/of zelf te bevestigen.

  

                                                                                        

Ja, ik wil een RescueCard voor mijn auto.Persoonsgegevens


 
 
 
 
 
 
 
 
 


Voertuigggegevens


 
 
 
 
 
  

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart