• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart


Klein schadeherstel.

Voor klein schadeherstel kunt u bij ons terecht. Wij herstellen alle merken en modellen, ondanks dat we onderdeel zijn van Mercedes-Benz Den Dealer Bedrijven. Wat blijft is de Mercedes-Benz kwaliteit. Ook bij het schadeherstel van uw auto, ongeacht het merk.

Vele autoschade verzekeringsmaatschappijen
Wij werken voor alle grote autoschadeherstel verzekeringsmaatschappijen van Nederland, waaronder Interpolis, ASR, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Avéo, ABN-AMRO, Delta LLoyd, Europeesche verzekeringen, de Gouds verzekeringen, ING, Nationale Nederlanden, Reaal, de Zeeuwse, Allianz, AllSecur, Univé, Aegon en vele andere.

Maak een afspraak voor klein schadeherstel


Uitdeuken zonder spuiten.

Het is gebeurd voordat u er erg in heeft. U tikt tegen een boom of paaltje, een klein deukje zonder lakschade is het gevolg. en deuk op uw auto is bijna altijd een doorn in het oog. Ook kleine deukjes vallen op en geven uw auto een onverzorgd uiterlijk. Je hebt deuken zonder lakschade en deuken waarbij ook de lak hersteld moet worden.

Wanneer is uitdeuken zonder spuiten mogelijk?

Uitdeuken zonder spuiten is een oplossing bij het herstellen van kleine deuken ter grootte van maximaal een €2,- muntstuk. Deukjes (bijvoorbeeld parkeerschade of hagelschade) kunnen hersteld worden zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Voorwaarde hierbij is dat de lak niet beschadigd is. De voordelen zijn naast de lagere kosten ook de kortere bewerkingstijd. . Hierbij hoeft u uw voertuig niet lang te missen.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten

  • Geen plamuur- en spuitwerk
  • Gemiddeld 50 tot 75% voordeliger in vergelijk met spuiten en plamuren
  • U bent uw auto maar kort kwijt, Vaak klaar terwijl u wacht
Benieuwd of dat deukje op uw auto met uitdeuken zonder spuiten hersteld kan worden? Neem snel contact op met de schadeherstelvestiging bij u in de buurt!Spotrepair: voor lichte autoschades.

Bij spotrepair wordt een kleine kras of deuk op de carrosserie of bumper plaatselijk hersteld, zonder dat een compleet deel van uw auto opnieuw wordt gespoten. Deze manier van lakreparatie een een stuk sneller en voordeliger is dan traditioneel schadeherstel.

Benieuwd of de kras op uw auto met spotrepair hersteld kan worden? Neem snel contact op met de schadeherstelvestiging bij u in de buurt!Ruitreparatie.

Dat verdwaalde steentje dat een sterretje in uw voorruit tikte, kan u duur komen te staan. Bij lage temperaturen neemt de kans toe dat een sterretje een scheurtje wordt. En moet u al snel de hele voorruit laten vervangen. Echt iets om snel te regelen.

Een autoruit kan worden gerepareerd bij kleine krassen of sterretjes in de autoruit. Deze worden doorgaans veroorzaakt door steentjes of versleten ruitenwissers. Het is verstandig deze beschadigingen te laten herstellen want de kans op doorscheuren bestaat. Oorzaken zijn verschillen in temperatuur en vocht dat in de beschadiging gaat zitten en bij kou bevriest het. Daardoor kan het glas verder scheuren. En.. een scheur in het blikveld van de bestuurder een afkeurpunt bij de APK keuring.

Wij herstellen de voorruit met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering).

Wilt u uw voorruit laten repareren? Neem dan nu contact op met de afdeling schade van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. 


 

Waar bent u naar op zoek?